Az NGES versenysorozatából a legnépszerűbb battle royale sem maradhat ki.

Féltávnál jár a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség (NGES) által rendezett Stay & Play Gamer Cup, ahol eddig négy játékban (Mortal Kombat 11, Rocket League, CS:GO, R6S) hirdettek győztest. A 700 ezer forint összdíjazású széria

a most következő hétvégén Fortnite és League of Legends versenyekkel folytatódik!

Harmadik hétvége – Időpontok és díjazás

A versenyek február 20 és március 14 között kerülnek megrendezésre, így minden hétvégére két játék jut. A harmadik hétvége felállása a következő:

  • március 6. (szombat): League of Legends – 100 000 FT összdíjazás
  • március 7. (vasárnap): Fortnite – 60 000 FT összdíjazás

A League of Legends versenynek egy önálló cikket szenteltünk, amelyben minden fontos részlettel külön foglalkoztunk.

Fortnite kupa

A versenysorozat felhozatalából az Epic Games nevéhez fűződő battle royale sem maradhatott ki, amely minden kétséget kizáróan az egyik legismertebb játék és Magyarországon is nagy népszerűségnek örvend. Ráadásul a verseny cross-platformos lesz, így PC-ről, konzolról és mobiltelefonról is lehet nevezni.

Ami fontos, hogy ennek két szakasza van: egy előregisztráció és egy végleges nevezés. A regisztrációs ívet március 6-án 16 óráig kell kitölteni, majd ugyanezen nap 20 órától lehet véglegesíteni a nevezéseket. Ettől az időponttól érkezési sorrendben kerülnek elfogadásra a csapatok, amit 33 trióban maximalizálták a szervezők. A végleges nevezést elég a trió egyik tagjának megtennie.

Jelentkezés

Regisztrálni minden játékban a kezdés előtti napig lehet (ehhez teljes körű útmutatót ebben a cikkben találtok), ennek értelmében a Fortnite tornára március 6-ig várják a jelentkezéseket, mégpedig a fenti bekezdésben jelzett módon. A nevezés az eddigiekhez hasonlóan ezúttal is ingyenes, amit ezen a linken tudtok megtenni.

További információk

Az eseményen korhatár is van, így a Fortnite versenyre csak 14 éven felüliek jelentkezhetnek. Fontos megemlíteni, hogy a szervezők minden 18 éven aluli nevezőtől várnak egy szülő által kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot, amelyet az [email protected] email címre kell elküldeni.

Egy játékos regisztrációja akkor számít teljes értékűnek, amikor kitöltötte a jelentkezési ívet, majd a csapat valamelyik tagja a leggyorsabb 33 csapat között véglegesítette a nevezést és szükség esetén a játékosok a szülői beleegyező nyilatkozatot is elküldték.

Közvetítés

Az eddigi két szériához hasonlóan a Stay & Play Gamer Cup 3.0 esetében is lesz a versenyekről élő közvetítés, mégpedig a Leet Esport, illetve az együttműködő partnerek Twitch-csatornáján. A Fortnite versenyt Hajdú „zackey” Krisztián csatornáján követhetitek nyomon, ott találkozunk!

További információkért kövessétek a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség Facebook és Instagram oldalát, továbbá érdemes csatlakozni az NGES Discord szerverére is! A versenyhez sok sikert és jó szórakozást kívánunk!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×