A PlayStation 4 exkluzív, a The Last of Us Part 2 több BAFTA Games Award jelölést kapott, mint más játékok valaha ezen a díjátadón.

Bármennyire is furcsa, az utóbbi időszakban a koronavírus ellenére is nagyon sok nagysikerű játék jelent meg. A BAFTA Game Awards-ra közben megszülettek a kategóriák és a jelöltek, melyek közt a Naughty Dog játéka kiemelt helyet kapott. A Sony exkluzív játékai dominálják jelenleg a BAFTA jelöltjeinek listáját. Tíz jelölést kapott a Ghost of Tsushima, hetet a Marvel Spider-Man: Miles Morales, hatot a Dreams és négyet a Sackboy: A Big Adventure. A Hadesnek nyolc jelölése van, míg a Animal Crossing: New Horizons és a  Fall Guys ötöt-ötöt kapott.

Közben a The Last of Us 2 13 BAFTA Games Award jelölést kapott, többet mint más játék valaha a díjkiosztó történetében.

Természetesen olyan játékok is jelölést kaptak díjra, mint az Airborne Kingdom, az Assassin’s Creed Valhalla, az Astro’s Playroom, a Call of the Sea, a Carrion, a Destiny 2: Beyond Light, a Deep Rock Galactic, a Demon’s Souls, a Doom: Eternal, a F1 2020, a Factorio, a Final Fantasy 7 Remake, a Flight Simulator, a Fortnite, a Kentucky Route Zero: TV Edition, a Minecraft Dungeons, a No Man’s Sky, az Ori and the Will of the Wisps, a Röki, a Sea of Thieves, a The Falconeer, a The Last Campfire és a Valorant.

A BAFTA Games Awards díjátadó idén március 25-én lesz, és a tavalyi évhez hasonlóan kizárólag online közvetítés formájában kerül megrendezésre. Összesen 18 kategóriában osztanak díjakat, így érdemes lesz követni.

A jelölések listáját itt találjátok.

Közben ne feledjétek, hogy egy közönségszavazás is indult, ahol a játékosok dönthetik el, hogy melyik lesz az Év játéka (EE Game of the Year Award). A szavazás már elindult az EE oldalán, ahol az alábbi játékokra tudtok szavazni: Animal Crossing: New Horizons, Call of Duty: Warzone, Ghost of Tsushima, Hades, The Last of Us 2. és Valorant.

Szerinted hány díjat kap végül a The Last of Us 2 a 13 jelölés közül?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×