A rage quit jelenséget azt hiszem, senkinek nem kell bemutatni, de egy kutatás most megmondja, melyek azok a játékok, melyek a leginkább feldühítenek minket.

Talán még a pokolban sem létezik olyan düh és harag, mint amit egy-egy gamer lelkében találunk bizonyos videojátékok miatt. Ha valaki már játszott online kompetitív játékokkal, vagy olyan nehezekkel, mint a Dark Soul, pontosan tudja, hogy milyen érzés olyan dühösnek lenni, hogy azonnal kilépjünk a játékból. Így születnek azok a videók, melyekben gamerek dühükben kivágják a gépet, a kontrollert az ablakon, vagy darabokra törik a billentyűzetet. De vajon melyek azok a játékok, melyek a legtöbbször váltják ki, hogy mérgünkben azonnal kilépjünk belőlük?

Itt a nagy rage quit lista. Egy felmérés szerint ezek a játékok érik el a legtöbb dühös kilépést.

A TopRatedCasinos.co.uk vezetésével egy olyan felmérés készült, melynek során több kutatás eredményét és több ezer Reddit kommentet elemeztek, kifejezetten a rage quit jelenségre összpontosítva. Ez alapján kiderült, hogy a gamerek mely játékok miatt lesznek leginkább dühösek és lépnek ki belőlük emiatt.

A játékosok 85 százaléka azonnal kilép a játékból; 8 százalék pedig ezt tenné meg minden egyes alkalommal, amikor veszít.

„A rage quit leggyakoribb oka a bossok ellen tett számtalan sikertelen kísérlet volt” – írja a tanulmány.

Természetesen amellett, hogy megtudtuk, mely játékok miatt dühöngenek leginkább a játékosok, érdekes megnézni azt, hogy ez hogyan oszlik el a különböző platformok között.

  • PC játékosok: 39%
  • PlayStation játékosok: 25%
  • Nintendo játékosok: 11%
  • Xbox játékosok: 14%

A rage quit után a legtöbb ember, pontosan 84 százalék még sokáig bosszús marad.

Tegéd melyik játék dühít fel annyira, hogy azonnal kilépj belőle?

 

Borítókép: Klasszikus Catmario by TheVR

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×