Górcső alá vesszük a legfrissebb sbc-s urat. Itt a Wendell lapelemzés.

Sok idő nem telt el azóta, hogy elrajtolt a Fifa új agyszüleménye, amit What If-re kereszteltek Kanadában. Nekem személy szerint tetszik ez a kezdeményezés, valamint ezek a lapok baromi könnyen fejlődhetnek. Támadók és középpályások terén 6 gólt kell elérni, amire 5 meccs áll rendelkezésre. A védők esetében pedig ugyancsak 5 meccsből egyet kötelező abszolválni, kapott gól nélkül.

Térjünk is rá a Wendell SBC-re!

PRO:

Kezdjük a beépíthetőséggel! Ezen a téren nem okoz túl nagy fejtörést, mivel Bundesliga játékos Brazil nemzetiséggel. Kiegyenlített balszélső védő, a statjai a helyén vannak elég rendesen. Sajnos negatívumokkal is rendelkezik, nem is kevéssel.

KONTRA:

Érdemes jól szemügyre venni a jelenlegi piaci helyzetet. Az EA-nek sikerült az Icon SBC-kel túlárazottá tennie a 84, vagy afeletti értékekkel rendelkező lapoknál. Ebből következik, hogy kemény 237-240 ezer zsetont kell le tenni érte. Mindenki döntse el szabadon, de szerintem ennyit korántsem ér. A másik része a dolognak, hogy csapata a Bayer 04 Leverkusen teljesítménye alaposan visszaesett az utóbbi hónapokban. Az utolsó 5 meccsüket figyelembe véve 0 cleen sheet, tehát mérsékelt eséllyel fog fejlődni.

SBC kritériumok: S1xBrazil – 1 brazil játékos, 83-as értékelésű csapat, összhang: 80  S2xBundesliga – Bundesliga játékos: 1, 85-ös értékelésű csapat, összhang: 70

Van köztetek aki kivette? Mit gondoltok róla?

×