Úgy látszik, a Colorful valamiért arra számít, hogy hamarosan jön a nyitás, így gyorsan összedobott két videókártyát a netkávézóknak.

Talán furcsa jelenség azt látni, hogy egy cég internetkávézók számára készít kártyákat. Talán jobb elnevezés lenne a gamer kávézó, amiből rengeteg van Kínában. A távol-keleti országban az emberek valamiért ilyen közösségi térbe szeretnek járni játszani, a gamer kávézóknak pedig igen komoly kultúrája van. Nem véletlen tehát, hogy Kínában a gyártók is felkészülnek arra, hogy netkávézóknak kínáljanak termékeket. A jelenlegi világjárvány miatt azonban a kínai netkávézók is haldokolnak, ezért is alakult át az egyik nemrég kriptovaluta-bányászfarmmá. A Colorful, mely egyébként korábban számos grafikus kártyát dobott piacra gamereknek, most úgy gondolja: már érdemes kedvezni a kávézóknak. Lehet, hogy már a nyitásra számítanak?

A Colorful kifejezetten az internetkávézók számára tervezte iCafe elnevezésű kártyáit.

A Colorful a legnagyobb GeForce partner Kínában, ám talán még így is kevesen számítottak rá, hogy megjelenik a Colorful iCafe – írja a Videocardz. Egészen pontosan a GeForce RTX 3060 Ti 8GB iCafe és az RTX 3060 12GB iCafe modelleket jelentették be, melyek egyedi kétventilátoros hűtőt kaptak. Mindkét kártya nagyjából egyformának látszik, de a GPU különbözik (GA104 és GA106).

Érdekesség, hogy ezek a kártyák nem kaptak díszes csomagolást, mivel ömlesztve juttatják el a gamer kávézókba.

Bízunk benne, hogy ezek a kártyák nem kerülnek bányászok kezébe, mivel ugye egyes kínai netkávézók már bejelentették, hogy kriptovaluta-bányászatra álltak rá, miközben kénytelenek zárva tartani.

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×