Az Epic Games szépen előkészíti a hatodik szezont.

A várakozásoknak megfelelően ma délelőtt 10:00 órakor az Epic Games lelőtte a Fortnite szervereket és elstartolt a v15.50-es frissítés. A korábban posztolt információknak hála már voltak sejtéseink az érkező újdonságokról, ám a kozmetikai tárgyakat és hasonló finomságokat csak a patch megérkezése után fedték fel nekünk az adatbányászok.

A visszatérő – Rapid Fire SMG

 

Az Epic Games a Flint-Knock és Hand Cannon után ismét visszarántott egy fegyvert a Vaultból. Az SMG-nek tippre elég vegyes fogadtatása lesz majd, de ha a fejlesztők tartják az elmúlt időszakban tapasztalt idősávokat, akkor egy hét múlva máris búcsúzunk a Rapid Fire SMG-től.

Marigold csomag – Női Midas

 

A betöltőképernyőn már láthattuk, most azonban megérkezett „valós” formájában is a játékba. Sajnos valódi pénzért vehetjük majd meg, de 1500 V-bucks-ot így is kifarmolhatunk a csomagból vásárlás után. Tulajdonképpen egy drágább Starter Packról beszélhetünk.

Új csákányok

Új wrapek

Egg launcher!

Úgy tűnik az Epic Games már ünnepi hangulatban van, hiszen négy ritkaságban is visszatért az átalakított Grenade Launcher változat a játékba.

Ezen és a Rapid Fire SMG-n kívül az alábbi új tárgyakkal találkozhatunk majd a szigeten:

  • Jelly Fish
  • Rift Fish
  • Flight Knock Pistol – ezt nagy eséllyel csak a LazarBeam’s kupa alatt láthatjuk majd

Új Starter Pack

Az Epic Games itt is kicsit előre szaladt, hiszen az aktuális szezonban már nem számítunk új csomagra. Sebaj, legalább tudjuk mit tartogat majd számunkra a Season 6.

Új PS+ csomag

 

A Sony konzoltulajdonosok is fellégezhetnek, ezúttal sem maradnak exkluzív tartalmak nélkül. Az Epic Games designer csapata máris előrukkolt pár tematikus kozmetikai tárggyal. A kiadási ideje ezeknek is ismeretlen.

Instabil a Zero Point – új Event?

Ahogy azt várhattuk az Epic Games ismét felcsigázza a játékosokat a szezon utolsó két hetében. A pálya közepén található Zero Point eléggé instabil lett, a szezon végéig várhatóan további négy állapotát tekinthetjük meg. A nagy robbanást lehet, hogy csak átvezető videó formájában nézhetjük vissza.

 

A fájlok jelen állása szerint hatalmas Eventre ezúttal nem készülhetünk a szezon végén. Sokkal inkább egy átvezető, kisebb volumenű történést jósolnak az adatbányászok.

Az összes új kozmetikai tartalom

Ami jöhet még

Az Epic Games ismét megnehezítette a leakerek dolgát, megint patcheltek egy módszert melyet adatbányászásra használtak. Így az elkövetkezendő napokban több izgalmas dolog is felbukkanhat majd.

Egy új portál már meg is jelent a szigeten, mely a SmallFry kódnevet viseli. Ezt legutóbb a Family Guy / Peter Griffin kozmetikai tárgy kapcsán láthattuk, így tényleg valós esély van arra, hogy megérkezzen a szigetre valamilyen formában az animációs sorozat szereplője.

Nektek melyik újdonság a kedvencetek?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×