Néhány játékos és gyűjtő irdatlan összegeket képes kifizetni egy-egy CS:GO skinért.

Ma végre szemügyre vesszük minden idők öt legdrágább CS:GO kozmetikumát, melyek már-már tényleg egy igazi műalkotásnak számítanak – főleg az expenzív árat tekintve. Ezekkel a skinekkel üzletelni nagyon kockázatos dolog.

Hatalmasat nyerhetsz, de még nagyobbat bukhatsz.

FONTOS: Ezen árak bármikor, bármelyik percben változhatnak a piaci ingadozások miatt, akár nagy mértékben is. Ezen a listán a média, a közösség és a Steam által kreált árakat vesszük figyelembe.

1. Souvenir AWP Dragon Lore

Valószínűleg az összes skin közül ez a legritkább a játékban. Ára állapotától függően változik, egy Factory New darab 20.000 dollárt ér, azaz jelen árfolyam szerint 6.073.200 magyar forintot.

2. StatTrak™ Karambit Crimson Web

Ez egy annyira ritka darab, hogy szinte alig találni belőle még a CS skin trading oldalakon is. Ára a 15.000 dollár fölé rúg, ami 4.554.900 forintot jelent. Karcsú, letisztult darab és szuper animációkkal készült. Bármilyen gyűjtő számára a legjobb választás lehet a prémium kés kategóriában.

3. StatTrak™ M9 Bayonet Crimson Web

A StatTrak ™ M9 Bayonet Crimson Web csábító alternatívája népszerűbb “testvérének”, a karambitnak. Az utolsót két évvel ezelőtt adták el belőle, szintén Factory New állapotban, 14.000 dollárért, azaz 4.251.240 magyar forintért.

4. Sport Gloves Vice

Mivel a kesztyűk igencsak elmaradnak mostanság a skinek közül (lassan egy éve…), így az ezeket tartalmazó dobozok és maguk a kozmetikumok is igen magas árakat számlálnak. Ez a darab például a régebbi 1.000 dolláros ára helyett, mára már 9.000 dolcsit, azaz 2.732.940 forintot ér.

5. StatTrak™ Karambit Gamma Doppler

Végül még egy karambit jutott a listára, amely annyira nem tűnik különlegesnek, amíg meg nem nézzük közelebbről. Szintén nagyon ritka darab, utoljára tavaly januárban adtak el belőle egyetlen darabot, 7.301 dollárért, azaz 2.217.021 forintért.

Neked mely skin tetszik a legjobban?

Souvenir AWP Dragon Lore
StatTrak™ M9 Bayonet Crimson Web
StatTrak™ Karambit Crimson Web
Sport Gloves Vice
StatTrak™ Karambit Gamma Doppler

 

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×