Épp csak kezdetét vette a második szezon, de máris tippelgetünk, hogy mi várhat ránk a harmadikban.

Jó-jó, tudom jól, hogy ennek nagyon, de nagyon korai még nekiülni, azért egészen biztos, hogy hozzám hasonlóan akadnak még páran, akiket már most mozgat, hogy mégis mit tartogat számunkra a Warzone és a Cold War soron következő, harmadik szezonja.

Mivel még épp csak kezdetét vette a második felvonás sok dolgot még nyilván nem tudhatunk, ami van meg pletyka – szóval nem kötünk vele életbiztosítást. Na de, a szezon végét azért úgy nagyjából még be tudjuk lőni, így a korábbiakból és a battle passból kiindulva 55+ pár nappal kell számolnunk.

Ez alapján a Season 2 április 21-e körül érhet majd véget, nagyjából ekörül veheti kezdetét a Season 3 is.

Verdansk vége

How Big Is The Map For Call Of Duty: Modern Warfare's 'Warzone'?

Amilyen remek volt először beugrani tavaly Verdanskba, olyan nehéz lesz majd elengedni. Legalábbis akkor, ha hiszünk a pletykáknak és tényleg búcsúzunk a pályától, amit egyre inkább lepnek el a zombik.

Igazából már a Warzone megjelenése óta beszélik, hogy na majd most biza’ vége lesz, felrobbantják a Damot és mindent eláraszt a víz, a Cold War megjelenésével majd visszamegyünk az időben, és a többi, és a többi – egyik sem vált be, vagy csak nagyon kevés belőlük. A legvalószínűbbnek viszont mindig is a nukleáris töltetek kilövése tűnt, ami eddig a számtalan jóslat ellenére szintén nem történt meg, most viszont (már a bunkerek miatt is) egyre inkább úgy tűnik, hogy a Season 2 végével sok-sok hónap után beteljesedik végül.

Sokan egy teljesen új térképet vizionálnak, amin – a teljesen kézenfekvőnek tűnő Fireteam lokációk mellett – jó pár Black Ops helyszínnel is találkozunk majd.

Az új pályát persze egy ideje már pletykálják, sőt, páran az évfordulóra, tehát március 10-re várják, ez viszont már aligha lesz így.

Új fegyók!

Call of Duty: Black Ops Cold War et Warzone - Une saison 2 dans la jungle laotienne pour fin février

Na most jön az a rész, amikor azt mondom, hogy passz, és minden Warzone játékos kiátkoz. Pedig az a helyzet, hogy új fegyverek bizonyosan lesznek, de ezekről még ilyen távlatban nem tudunk mit mondani.

Szóval jönnek új fegyók, várhatóan azok lesznek az új meta-fegyverek is, mindenki azokat fogja használni, de itt meg is áll a tudomány. 

Megy nyilván érkeznek újabb operátorok is, én egy-két ismerős arcra bizton számítok, de majd meglátjuk ezt is. Összegezve hát, szezonvég/kezdet április 21. +- pár nap, új pályával is számolhatunk, a többiről pedig, ahogyan szoktunk, folyamatosan számolunk majd be nektek.

 

Szerinted is búcsúzunk Verdansktól?

Már itt lenne az ideje, unalmas már egy kicsit!
Lesz új térkép, de biztos nem bombázzák le a régit!
Pletyka csak, semmi sem lesz az egészből!
Javítsák inkább ki a bugokat, mer’szar’az’egész!!44!
Más, megírom kommentben…

Created with Poll Maker

 

https://leet.hu/?s=%22eshark%22+%22white+shark%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×