Elbúcsúzhattunk a Grautól.

A Black Ops Cold War fegyverek Warzone-ba való integrálásával természetesen jelentősen átalakult a legnépszerűbb fegyverek listája is. Persze ahogy az lenni szokott, néhány régi kedvencet azért nem lehetett letaszítani az élbolyból. A WZRanked weboldalának segítségével pontos képet kaphatunk arról, mely 5 fegyvert preferálják legjobban a játékosok március elsején. Az előző havi összesítéshez képest látható, hogy van olyan fegyver amely ki is került a TOP 5-ből és a dobogón is történtek változások.

A weboldal naponta frissül, így biztos, hogy a legfrissebb adatokat látjuk a listákon. A WZRanked oldalán a globális adatokon kívül természetesen saját statisztikáinkat is nyomon követhetjük a BattleID/PSN/XBOX azonosítónk magadásával.

5. Kilo 141

A Grau nerfek bizony meghozták a hatásukat, egyre több játékos kezdett átnyergelni a szintén megbízható Kilo 141-re. A lista legnépszerűbb gépkarabélya, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a játékosok nagy része a Kilohoz nyúl, ha AR-ről van szó.

A Kilo egy megfelelő játékos kezében könnyedén és gyorsan eltűntethet akár egy teljes csapatot is, hála a 60-as tárkapacitásának. A VLK 3.x Optic távcső pedig szintén kiváló barátunk lesz a tűzpárbajok során. Gyenge visszarúgásának hála a kezdőbb játékosoknak is ajánlható, a profik kezében pedig igazi kis gyilkológép válhat belőle.

4. CR-56 Amax

Az januári hatodik helyről egy kellemes ugrást tett a februári lista negyedik helyére. Kiváló társunk lehet a tűzharcban és megfelelő kiegészítőkkel könnyíthetünk a kezelésén is. Még így is erősebb a visszarúgása és több gyakorlást igényel, de ez meghozza a gyümölcsét előbb-utóbb.

3. FFAR-1

A FFAR-1 a legnépszerűbb Black Ops Cold War gépkarabély a Warzone játékmódban. Nem véletlenül, hiszen a Black Ops 1 talán túlságosan is erős Famas fegyverére emlékeztet. Elképesztően gyors tűzgyorsasággal rendelkezik.

Amint sikerült felszerelni a megfelelő kiegészítőkkel, pillanatok alatt tünteti el ellenfeleinket, legyen szó akár rövid vagy közepes távolságokról. Hosszabb távolságokra azonban nem biztos, hogy ő lesz a legjobb barátunk, de egy AR-nek nem is ez a feladata. Úgy tűnik a játékosok is rájöttek erre, hiszen ez a fegyver is két helyet ugrott előre az előző havi listához képest. Így jelenleg ez a Warzone legnépszerűbb AR-je, lekörözve a Kilo-t is.

2. Kar98k

Azt hiszem a Kar98k-t egyik FPS játékosnak sem kell bemutatnunk, igazi klasszikusról beszélhetünk. Annak ellenére, hogy bolt-action fegyver, még így is az egyik leggyorsabb mesterlövészpuska a játékban. Ezen tulajdonságát kihasználva állandó nyomást tudunk gyakorolni kiszemelt ellenfeleinkre, így megakadályozva akár a már lelőtt játékos felszedését.

A legnagyobb hátrányának talán a meglehetősen komoly bullet dropot említhetjük meg, ám gyakorlás után már ez sem állhat az utunkba.

1. MAC-10

Elérkeztünk a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Mac-10 a legjobb SMG a Warzone-ban jelenleg. Ezt a használati aránya is tökéletes mutatja, a játékosok több mint 16 százaléka teszi le a Mac-10 mellett a voksát.

Nevetségesen kicsi visszarúgás, kellemes sebzésértékek, pokoli tűzgyorsaság. Mi mást is kívánhatnánk még?

A TOP 10 lista számosítva:

  1. Mac-10 (16.2%)
  2. Kar98k (13.5%)
  3. FFAR 1 (10.5%)
  4. CR-56 Amax (7.3%)
  5. Kilo 141 (6.5%)
  6. Grau 5.56 (5.6%)
  7. M16 (4.2%)
  8. M4A1 (4.2%)
  9. MP5 (3%)
  10. M13 (2.9%)

A dobogón három kategória fegyvereit is megtalálhatjuk, hiszen egy SMG, egy Sniper és egy AR is helyet foglal a lista élén. Sosem szabad elfelejtenünk, hogy akár 1 hónap alatt is cserélődhetnek a lista elemei, tökéletes példa erre az aktuális felhozatal is, hiszen búcsút is mondhattunk a Graunak az ötös listáról. Nektek melyik az abszolút kedvenc fegyveretek Warzone-ban?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×