Az NGES versenyén az Idézők Szurdoka is megnyitja kapuit!

Féltávnál jár a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség (NGES) által rendezett Stay & Play Gamer Cup, ahol eddig négy játékban hirdettek győztest. A 700 ezer forint összdíjazású versenysorozat a Mortal Kombat, a Rocket League, a CS:GO és a Rainbow Six Siege torna után,

a most következő hétvégén League of Legends és Fortnite megmérettetéssel folytatódik!

Harmadik hétvége – Időpontok és díjazás

A versenyek 2021. február 20-a és március 14-e között kerülnek megrendezésre, így minden hétvégére két játék jut. A harmadik hétvége felállása a következő:

  • március 6. (szombat): League of Legends – 100 000 FT összdíjazás
  • március 7. (vasárnap): Fortnite – 60 000 FT összdíjazás

A Fortnite versenynek egy önálló cikket szentelünk, amelyben minden fontos témakörrel külön foglalkozni fogunk.

LoL kupa

A versenysorozat felhozatalából a Riot Games nevéhez fűződő MOBA sem maradhatott ki, amely Magyarországon az egyik legnépszerűbb játéknak számít. Mi sem mutatja ezt jobban, mint az, hogy a versenyre már 25 csapat regisztrált, pedig még bőven van idő jelentkezni. A nevezők között már több szervezet, így az Illés Akadémia Spirit, a Lenovo Legion Honvéd, a DVTK és a Team Plague összeállítását is megtaláljuk, de aki még nem regisztrált, az sincs elkésve semmivel, hiszen hétvégéig még akár egy csapatot is össze lehet rakni.

Jelentkezés

Regisztrálni minden játékban a kezdés előtti napig lehet (ehhez teljes körű útmutatót ebben a cikkben találtok), ennek értelmében a LoL tornára március 5-ig várják a jelentkezéseket. A nevezés az eddigiekhez hasonlóan ezúttal is ingyenes, amit ezen a linken tudtok megtenni.

További információk

Az eseményen korhatár is van, így a League of Legends versenyre csak 14 éven felüliek jelentkezhetnek. Emellett a szervezők minden 18 éven aluli nevezőtől várnak egy szülő által kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot, amelyet az [email protected] email címre kell elküldeni.

Egy játékos regisztrációja akkor számít teljes értékűnek, amikor kitöltötte a jelentkezési ívet, regisztrált az adott játék versenyplatformján (jelen esetben: Battlefy) és szükség esetén a szülői beleegyező nyilatkozatot is elküldte.

Közvetítés

Az eddigi két szériához hasonlóan a Stay & Play Gamer Cup 3.0 esetében is lesz a versenyekről élő közvetítés, mégpedig a Leet Esport, illetve az együttműködő partnerek Twitch-csatornáján. A League of Legends versenyt két helyen is nyomon követhetitek, ugyanis Paksai „Paresz” Bálint és Kiss „AK” Ádám is közvetíteni fogja a saját csatornáján.

További információkért kövessétek a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség Facebook és Instagram oldalát, továbbá érdemes csatlakozni az NGES Discord szerverére is! A versenyhez sok sikert és jó szórakozást kívánunk!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×