Az ikonok legikonikusabb pillanataira megemlékező lapjai a legtöbb Fifa felhasználó kiemelt figyelmét élvezi. Nézzük, posztok szerint mely lapokra érdemes gyűjteni, és kik kaptak túlzó árcédulát.

Idén is megkapjuk kedvenc ex-focistáink kiemelkedő momentumaira megemlékező lapjait. Ezeket a kártyákat Prime Icon Moments néven futtatja a kanadai cég. Ezek a fickók tényleg megérnek egy vasárnapi misét! Ritkaságuk a TOTY promóhoz mérhető, de talán még azon is túltesz. Egyedi fényképeikkel megannyi eufórikus élményt képesek ébreszteni a régi motoros játékosokban, akik gyerekként skandálták nevüket a tv előtt.Bizony! – A 2006-os vb elődöntőjében összecsapó két gigász keretében hemzsegtek a Fifából is jól ismert Legendák.

Ez a cikk tulajdonképpen útmutatásul szolgálhat kardinális választási kérdésekben.

Kezdjük hát rögtön hátulról! A kapus pozícióról csak annyit, hogy ajánlatos mérsékelt összeget rá költeni, ugyanis a legtöbb esetben nem kapunk kiemelkedő különbséget. Emiatt ide nem ajánlok piacról szerválni egy méreg drága ikon portást.

A védők szerepe már annál fontosabb és meghatározóbb eredményeink szempontjából. Idén szerintem a pálya centrumának dominálása perdöntő sok meccs helyzetben. Ebből kifolyólag fontos a két CB kiléte. Paolo Maldini (Prime 94), illetve hamarosan érkező Moments lapjával nem árulunk zsákba macskát. Veszett király teljesítményre képes, fejjel, lábbal, futó versenyben. Mellette egy jóval olcsóbb alternatívaként szolgálhatnak Laurent Blanc 92-es, illetve Rio Fredinand 91-es Moments kártyája. A szélső védőkkel kapcsolatban nincs sok megbeszélni való. Itt is találhattok néhány kiváló játékost (Robi Carlos, Zambrotta, Carlos Alberto), de szerepük elenyésző.

Térjünk is át a pálya középső harmadára, ahol megannyi bestiális lap várja a vastag, coinnal teli pénztárcával rendelkező felhasználókat. Hatalmas ez esetben a merítés lehetősége. Gondoljuk csak végig hány és hány klasszis teljesedett ki a kreatív 10-es pozícióban. Pelé(Prime 98) , Maradona(Moments 98), Ronaldinho(Moments 95), Zidane(Prime 96) ……., nap estig lehetne sorolni ezeket a gigászi neveket. Természetesen az árcédula sem maradhat el. A fent említett uraknak bizony 6-10 millió coint közé lőhető be, mennyi az annyi.

Utolsó, egyben az egyik legfontosabb harmad a támadók vadászterülete. Tökéletes rugókkal, robbanékonysággal, vagy cselezőképességgel megáldott profilokról van szó esetükben .Szélsőnek nagyon tudom ajánlani drága kategóriába George Best-et(Moments 94). Rá aztán biztos nem lesz panasz, ha csak nem ellene sorsol a gép hétvégén. A bulvár és egyben football ikon David Beckham(Moments 93) is kiválóan néz ki, illetve Garrincha(Prime 94) brazil szélső sem épp a leghitványabb út a sikerhez.

Csatár posztra négy korszakalkotó figura a jelöltjeink között!

Két hamis kilences poszton villogó visszavontabb, kreatívabb támadóval indítanék. Puskás Ferenc(Moments 95) a magyar történelem egyik, ha nem a legkiemelkedőbb alakja, rengeteg ország van ahol az ő neve alapján azonosítanak minket. Ezek fényében méltán hiányolt Honvéd, illetve Real Madrid csatár végre bekerülhetett a játékba. A másik ilyen focista, pedig a ma ismert barca-iskola alapjait lefektető Johan Cruyff(Moments 95). Abszolút kilencesnek, pedig egyértelműen a címben is helyet kapó Fenomént mondanám, vagyis Ronaldo Nazairo-t! Rendkívül sokoldalú játékos, iszonyatos rugókkal és helyzetfelismerő képességgel.

Nálatok melyik Icon lap nyerte el a legjobb címet?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×