Eloszlott a sűrű köd végre a francia fenegyerek csapata felől. Modern sztárok a láthatáron!

A napokban egy szemfüles játékos, aki épp kitartóan nyüstölte WL meccseit, belefutott a PL egyik legnagyobb zsonglőrébe.

Az említett fickó pedig nem mást, mint Allan Saint-Maximin.

Rengeteg pályához köthető kötelezettsége mellett szemlátomást marad ideje UT csapata nevelgetésére is. Igazán magával ragadónak a védelmet mondanám leginkább, ahol erős Manchester City dominancia látható. Természetesen saját profi lapjával is ékeskedik a francia támadó. Valahogy meg tudom érteni ennek miértjét, mivel alapkártyája (80 OVR) is egy teljes mértékben használható megoldás.

Íme a teljes névsor:

GK – (Red IF) Nick Pope ; RB – (IF) Joao Cancelo ; CB – (FS) Rúben Diad ; CB – (IF) John Stones ; LB – (THM) Adrew Robertson

CDM – (FS) Reece James ; CDM – Moussa Sissoko ; CAM – Jay-Jay Okocha (Prime Icon)

LM – (PV) Allan Saint-Maximin ; RM – Mohamed Salah ; ST – (HL) Wilfried Zaha

Láttunk már mindannyian erősebb csapatot a profik Fifa pontokkal kikövezett oldaláról. Egyetlen egy nem a franciával egy ligában ténykedő játékos élvezi a bizalmat, ő pedig Jay-Jay Okocha. Ennek egyértelmű oka lehet a két játékos közti stílusbeli hasonlóságok sora. Mindketten villámléptűek és remekül bánnak a játékszerrel, illetve a védők idegeivel egy-egy káprázatos megoldással.

Ti melyik pozíció játékosát fogadnátok el, illetve hol változtatnátok rajta ?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×