A PUBG folytatása máshogyan valósul meg, mint a mobilos változat, azonban úgy tűnik, még sokat kell várunk a megjelenésre.

Alapvetően azt gondolom, hogy a PUBG nagyon jó játék, és aki azt mondja, hogy „halott”, az nincs tisztában azzal, hogy milyen sokan játszák jelenleg is, illetve mennyi esport verseny zajlik. Nemrég pletykák közepette felröppent a hír, hogy mind a PC-s, konzolos, mind a mobilos verziónak érkezik a második része. Ami a mobilos verziót illeti, már be is jelentették a PUBG Mobile 2-t, New State alcímmel, ami valamelyest a jövőben játszódik. Nos, a mobilos és a PC-s/konzolos PUBG eddig is külön utakon járt, és ez a folytatás tekintetében sem lesz elvileg másképp.

A PUBG 2 várhatóan 2022-ben jelenik meg PC-re és konzolokra.

Ez azonban a hírek szerint egy teljesen más játék lesz, mint a New State. Az adatbányász PlayerIGN szerint a mobilis verzió nem az a koncepció, amire a PUBG rajongók várnak, mint folytatás.

„A PUBG 2-re (PC / konzol) még 2022-ig várunk kell” – írta.

Kijelentette azt is, hogy a New State egyelőre a mobiljáték koncepciója marad, és várhatóan nem lesz köze a PUBG jelenlegi verzióihoz. Ez alátámaszt egy januári hírt, miszerint egy mobiljáték idén érkezik, és egy újabb PUBG kiadást kapunk jövőre.

Ahogy azt a fejlesztők korábban ígérték, az új mobiljáték az első lépése az egyre szélesebb PUBG univerzum létrehozásának. A Krafton fokozatosan azon lesz, hogy minél többet hozzon ki a franchise-ból.

Tavaly decemberben például kiderült, hogy a The Callisto Protocol a Dead Space fejlesztőitől a PUBG jövőjében, 300 évvel később játszódik.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×