A megjelenésekor igen népszerű battle royale új erőre kapott a Steamen, a 8. évad indulása után. Új rekord is született.

Már két év telt el azóta, hogy az ingyenesen játszható battle royale játék, az Apex Legends megjelent. Indulásakor hatalmas volt a hype, rengetegen játszották, sorra döntötte meg a rekordokat. Most, miután már sokan úgy vélik, a nagy lelkesedés alább hagyott, az Apex Legends újabb sikereket ér el. A 8. évad érkezése és az új karakter Fuse miatt ugyanis ismét nagy érdeklődést váltott ki a játék. Így történhetett,

hogy a SteamDB adatai szerint 198235 játékost játszott egyszerre (egyidőben) a napokban.

Természetesen messze van még az Apex Legends attól, hogy megdöntse a PUBG félelmetes 3 milliós rekordját, de egy olyan játék esetében, ami két éve jelent meg, és sokáig csak az Originen volt elérhető (és csak PC-n), igen szép teljesítmény.

 

Közben az Apex Legends természetesen igyekszik új platformokat is meghódítani, hiszen március 9-én végre megjelenik Nintendo Switchen is. Az Apex Legends kétéves évfordulóját egy különleges Collection Eventtel ünnepli, amely visszatérő játékmódokat és exkluzív elemeket tartalmaz.

https://leet.hu/?s=%22eshark%22+%22white+shark%22&post_type=product

×