A csillagokkal játszó Astra tegnap felfedte magát. Sokat nem kellett várnunk és az előzetes után már a képességei pontos leírását is tudjuk.

Tegnap este hat órakor a Riot lerántotta a leplet legújabb VALORANT karakteréről, aki nem lett más, mint Astra. A csillagokkal játszó hölgyemény képességeit előzetesen már láttuk, most azonban tudjuk is, hogy pontosan melyik képességével mit is csinál.

Astra a megjelenés utáni első controller, aki a játékhoz csatlakozik. Három Duelist, egy sentinel és egy initatior után szerintem épp ideje volt. De lássuk a pontos képességeit.

X – Astra a levegőbe emelkedik a pályán és csillagokat tudunk elhelyezni. A testét ilyenkor elhagyja és sebezhető.

Ha az ulti feltelik akkor tudjuk használni a Cosmic Divide képességét. A jobb klikkel átkapcsolunk rá, majd a bal klikkel két pontot kiválasztunk. A kettő között pedig megnyílik az űr.

C: Gravity Well – Egy csillagot aktiválva az ellenfeleket a középpontba húzza majd egy kis idő után felrobban. Aki a gravitációs mezőben marad robbanáskor „fragile” debuffot kap.

Q: Nove Pulse – Astra időzít egy csillagot, ami egy kis idő után felrobban. A robbanás a körülette lévő játékosokat megrendíti, mint Breach.

E: Nebula – Egy csillagot aktiválva átalakítja ködfolttá (füstté).

F: Dissipate – Astra visszahívja a nem felhasznált csillagokat, amit kis idő után újra elhelyezhet.

Nektek, hogy tetszenek az új hős képességei?

 

×