Egy Reddit felhasználó hívta fel a figyelmet arra, hogy egy eszköz használata miatt a karakter minden felszerelést eldob.

Milyen érdekes, hogy a Stim alapvetően arra szolgál, hogy segítse a játékost a Call of Duty: Warzone-ban, ám az utóbbi időben több bajt okozott, mint amennyi haszna volt. Miután több alkalommal a végtelenségig használható volt a Stim, lehetővé téve, hogy sokan a gázban maradjanak, most egy másik Stim hiba került előtérbe, ismét. Az új szezonban a Stim egy olyan jelenséget produkál, ami nem előnyhöz, de jelentős hátrányhoz juttatja a játékosokat.

A Stim használata minden fegyvert és felszerelést ledob a földre.

Ahogy az az alábbi Reddit videóból is látszik, a játékos csupán életét szeretné feltölteni a Stim használatával, abban a pillanatban azonban minden felszerelés, beleértve a fegyvereket, a földre kerül, magára hagyva a játékost. Úgy hullik ki minden a földre, mintha a játékos meghalt volna. Csak a stim maradt, semmi más.

Game breaking glitch. from CODWarzone

A probléma miatt természetesen lelőtték, így elgondolkodhatott azon, hogy érdemes-e játszania most a Warzone-nal. Sajnos nem ez az egyetlen probléma, ami előfordulhat. Egy játékos a videó alatt azt írta, hogy a Stim miatt nem is tudott semmilyen fegyvert vagy tárgyat felvenni. Úgy tűnik tehát, hogy a probléma nem egyedi, és többen is szenvednek most a Stim hibáitól.

Bármennyire is szeretnénk, egyelőre nem úgy tűnik, hogy a Stim biztonságosan használható a Warzone-ban. Nagyon reméljük, hogy a fejlesztők kezükbe veszik a dolgot, és mielőbb javítják.

Te találkoztál már ezzel a hibával?

https://leet.hu/?s=glorious&post_type=product

×