A Terminátorok anime köntösbe öltöznek és több epizódos harcokon keresztül próbálják elpusztítani a Connor famíliát. Vagy valami ilyesmi.

 

A Netflix egy új anime sorozaton dolgozik, ami a Terminátor filmekből meríti majd az ihletet. A produkciót a Production I.G csapata készíti és egy olyan irányból próbálja majd feldolgozni a történetet, ami felforgatja az elvárásokat, megszakítja a zsanrákat és egy teljesen új képet hoz el nekünk a Terminátorokról.

Ez a projekt lesz az animációs debütációja a franchisenak, 6 élőszereplős film és egy sorozat után. A Terminátor az egyik legikonikusabb sci-fi cím, így nem meglepő, hogy újra fel akarják dolgozni a történetet.

” Az új animációs sorozat, olyan módon mutatja be ezt a világot, mint ahogy azt még sosem láttuk. Már alig várjuk, hogy megmutassuk ezt az epikus csatát a robotok és emberek között” – jelentette be John Derderian a Netflix Japan és anime alelnöke.

A Production I.G-nek olyan anime sorozatokat köszönhetünk, mint a Ghost in SHell, Haikyu!! vagy a Psycho-Pass. Most a Terminátor sorozat egy újabb kihívás lesz a stúdió számára.

” Egy ideje már játszottunk az ötlettel, hogy animét készítsünk a Terminátor sorozatokból. Az első reakció az ötletre az volt, hogy elment az eszem, de ekkor már tudtam, hogy bele kell vágni” – nyilatkozta Mitsuhisa Ishikawa a Production I.G vezérigazgatója.

Egyelőre még nincs megjelenési dátum, de a hamarosan már anime sorozatként is nézhetjük a Terminátort.

Te várod?

×