Az SBC a lehető legrosszabb pozícióra érkezett. Jobb szélső és ráadásul PL játékos is, a végeredmény pedig egy túlárazott Raphinha lap.

A tegnapi What IF promóció elhozta a szokásos lapokat. Egy Objective, valamint egy SBC lap is debütált. Caputoról már írtam, így érkezzen a brazil, méghozzá Raphinha.

A lapért összesen három csapatot kell teljesítenünk. Egy 83-as, 85-ös és 86-os SBC után kapjuk meg Raphinha What IF kártyáját, aki így nagyjából 400 ezer környékén mozog.

A lap amúgy megvan áldva minden földi jóval. Gyors, jók a lövési statisztikái, okésak a passzai, jó a labdavezetése, jó az erőnléte. Ami nekem nagyon nem jön be az a három csillagos gyengébbik láb. Én nagyon utálom, ha egy kártyának három csillagos a gyengébbik lába. Ezt leginkább Griezmann esetében tapasztaltam és sajnos nálam minimum 4 csillagos gyengébbik láb kell a keretbe kerüléshez. Az ára szerintem jóval magasabb, mint kellene. Emlékezzünk Mahrez Headliners SBC lapjára. Az ehhez képest ajándék áron volt.

Mit ajánlok? Olcsóbb, mint egy Saka és a statisztikái mindenképpen mutatósak. Ha kap fejlesztést akkor bitang erős kártyáról beszélünk. Mivel jobbszélső és PL játékos ezért az ára nagyon magas, ráadásul nekem a 3 csillagos gyengébbik láb nagyon nem tetszik.

Te megcsinálod Raphinha lapját?

×