Az OG és NBK is hivatalosan megerősítette, hogy a francia távozik a keretből. A kétszeres Major győztes készen áll egy új csapat irányítására.

Tegnap este érkezett a hír, miszerint NBK és az OG útjai végleg elválnak, és a francia hivatalosan is kikerült a kezdőből.

A 26 éves irányítót nagyon sokan kritizálták az OG keretéből és a 2021-es esztendő se úgy indult, mint ahogy azt sokan várták. A csapat nagyon korán kiesett a cs-summit 7-ről. Nem vívta ki a továbbjutást a Blast Premier tavaszi döntőjébe és az IEM Katowice playoffot is kihagyják. A nemzetközi csapatnak nem volt más választása, cserélni kell a csapaton belül.

” A 2021-es eredményeink nem éppen voltak meggyőzőek, ezért mindenképp egy két átalakítást kell eszközölnünk a továbbhaladás érdekében, hogy megszerezzük első trófeánkat”  – nyilatkozta az OG hivatalos oldalán

NBK maga is megosztott egy bejegyzést. A francia nem akar sokáig a padon maradni, és ha érkezik egy olyan lehetőség, akkor örömmel kezébe vesz egy új csapat irányítását. Az OG-nek március 8 előtt egy új embert kell találnia  Jelenlegi állapotában nem indulhatnak az ESL Pro League 13. szezonjában és valószínűleg a srácok nem akarnak lemaradni a versenyről.

Szerinted kivel kéne erősíteni az OG keretét?

×