Akik esetleg már tűkön ülnek, hogy a Dying Light második részét kezükbe vegyék azoknak jó hír, hogy a hétvégén ingyenesen játszható az első rész.

Ameddig a Dying Light második részére várunk itt a lehetőség egy kis nosztalgiázásra. Egész hétvégén ingyen játszható az első rész a Steam kínálatában.

Hatodik születésnapja alkalmából a hétvégén mindenki belevetheti magát a nyílt világú parkour zombis játékba és ugrálhatunk egy picit a házak között. Ha még nem játszottál vele, akkor mindenképp ajánljuk. Egyelőre a második rész megjelenéséről nincs pontos információ, csak annyit tudunk, hogy úton van. Addig a fejlesztők nem hanyagolják el a a játék első részét se, és folyamatos updatetekkel próbálja fenntartani a játék játékosbázisát. Az ingyenes hétvégén kicsit mi is belecsöppenhetünk ebbe a világba és akár egy picit közelebb kerülhetünk a sorozathoz.

A játékot Március 1-ig játszhatjátok, így ha szeretnétek kipróbálni még az új rész előtt, akkor itt a legjobb alkalom. Engem anno nagyon megfogott a játék, és kísértést is érzek, hogy újra elővegyem a címet.

Te várod már a második rész megjelenését?

×