Itt az ideje, hogy új csillagokat kovácsoljunk. A LoL mitikus sárkányát egy picit átdolgozzák és Aurelion Sol jövőjéről maga a fejlesztő mesél.

Ahogy a League of Legends folyamatosan frissül, úgy a régi karakterekre is ráfér néha a ráncfelvarrás. A legújabb áldozata az idő kerekének Aurelion Sol lehet, akit a fejlesztők megpróbálnak sokkal használtatóbbá tenni. Erről Rob Rosa mesélt, aki a Riot fejlesztő csapatában dolgozik és maga is nagy A Sol main.

Elsősorban a roam helyett inkább a sebzésre akarnak építeni. A karakterrel az elsődleges cél, hogy kijöjjön belőle az AoE sebzés és sokkal hatásosabb legyen a csapatharcokban, mint jelenlegi állapotában.

Egyelőre pontos változtatásokról nincs információ, csak annyit tudunk, hogy több sebzést akarnak adni a karakternek a Q és W képességén kívül. A karakternek mindössze 0,8-as a választási rátája, így valószínűleg csak azok veszik elő, akik már a kezdetek óta szeretik. A profi színpadon mindössze 21-szer mutatta meg magát, ami iszonyatosan alacsony szám.

„A karakter mechanikáján biztosan nem változtatok, csak a számokkal játszom.” – nyilatkozta Rosa. „Az se biztos, hogy ezek a változtatások megjelennek az élő szerveren. Rengeteg tesztelés áll még előttünk, de remélem elérjük a kívánt hatást.”

Szerintetek hol kéne Aurelion Sol képességein változtatni?

×