Könnyen lehet, hogy 2021-ben system seller PS-exkluzív nélkül maradunk…

A február 25-i State of Play-re készülvén igen izgatott voltam, ugyanis már nagyon vártam, hogy végre ismét lássak valamit a Horizon folytatásából, a Forbidden West-ből, aztán az este 11-kor kezdődő műsor végén bizony jött is a csalódás.

Egy szivárogtató szerint mindez egyáltalán nem véletlen: állítása szerint a Horizon II-re idén már ne is nagyon számítsunk.

Ez a szivárogtató egyébként nem más, mint a Horizon PC-s portját korábban idő előtt leleplező orosz videós, Anton Logvinov, aki Twitteren egy 2022-re csúszott játékokat listába szedő poszt alá kommentelte be, hogy nyugodtan felírhatják rá a Horizon 2-t is.

 

Mindezt persze hivatalos bejelentés híján érdemes fenntartásokkal kezelni, úgy meg aztán főleg, hogy egy héttel korábban maga a Sony videojátékod divíziójának feje, Jim Ryan beszélt a játék fejlesztésének bíztató állapotáról, különösen kiemelve, hogy szinte biztosan meg fog jelenni idén.

Persze sok ilyet hallhattunk már a gaming világában, aztán mégse, tehát ezt se vegyük készpénznek. Mindenesetre érdemes lehet nem félvállról venni annak a szivárogtatónak a hozzászólását, aki korábban tényleg valós dolgokkal puffogtatott.

Ha viszont tényleg átcsúszik a Horizon is 2022-re, sz igazán szomorú lesz a játékosoknak és a Sony-nak is, hiszen akkor 2021-re húzócím nélkül maradnak, ugyanis a Grand Tuismo 7 és a God of War: Ragnarök már biztosan „elskippeli” az évet.

https://leet.hu/?s=puzzle&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

 

×