Még nem késő jelentkezni az NGES versenyeire!

A holnapi napon folytatódik a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség (NGES) által szervezett, 700 ezer forint összdíjazású Stay & Play Gamer Cup 3.0, ahol ezúttal két népszerű FPS játék, a Counter-Strike: Global Offensive és a Rainbow Six Siege küzdelmeit követhetjük majd.

A két játékban összesen 200 ezer forint kerül kiosztásra.

A második hétvége

A versenysorozat a múlt hétvégén startolt el, mégpedig a Mortal Kombat 11 és a Rocket League tornával – előbbi MarkiJESUS győzelmével, utóbbi pedig a Budapest Five sikerével ért véget. A most következő hétvégén FPS játékokkal folytatjuk: szombaton 14 órától CS:GO, vasárnap 14 órától pedig Rainbow Six Siege versenyt rendeznek.

Időpontok és díjazás

A versenyek 2021. február 20-a és március 14-e között kerülnek megrendezésre, így minden hétvégére két játék jut. A második hétvége felállása a következő:

  • február 27. (szombat): Counter-Strike: Global Offensive – 100 000 FT összdíjazás
  • február 28. (vasárnap): Rainbow Six Siege – 100 000 FT összdíjazás

Jelentkezés

Regisztrálni minden játékban az indulás előtti napig lehet (ehhez teljes körű útmutatót ebben a cikkben találtok), így tehát az R6S versenyre szombatig, míg a CS:GO tornára péntekkel bezárólag várják a jelentkezéseket. A nevezés az eddigiekhez hasonlóan ezúttal is ingyenes, amit az alábbi linkeken tudtok megtenni:

Korhatár

Az eseményen korhatár is van: mind a CS:GO, mind pedig az R6S versenyre érvényes, hogy csak 16 éven felüliek jelentkezhetnek. Emellett a szervezők minden 18 éven aluli nevezőtől várnak egy szülő által kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot, amelyet az [email protected] email címre kell elküldeni.

Egy játékos regisztrációja akkor számít teljes értékűnek, amikor kitöltötte a jelentkezési ívet, regisztrált az adott játék versenyplatformján (CS:GO – FACEIT, R6S – Battlefy) és szükség esetén a szülői beleegyező nyilatkozatot is elküldte.

Fontos dokumentumok

Közvetítés

Az eddigi két szériához hasonlóan a Stay & Play Gamer Cup 3.0 esetében is lesz a versenyekről élő közvetítés, mégpedig a Leet Esport Twitch-csatornáján. A legbiztosabb az, hogy ha már most bekövetitek a csatornát, így biztosan nem maradtok le semmiről!

A szombaton 14 órakor kezdődő CS:GO verseny kommentátorai:

  • Székely „Doki” Márton
  • Fehér „insect” Martin

A vasárnap 14 órakor induló Rainbow Six Siege verseny kommentátorai:

  • Szabó „StriKe” Roland
  • Németh „F4uw” Dániel

Érdemes követni a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség Facebook és Instagram oldalát, illetve ne felejtsetek el csatlakozni az NGES Discord szerverére! A versenyekhez sok sikert és jó szórakozást kívánunk!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×