Egyes pletykák már rávilágítanak arra, hogy Verdansk felrobbanása után mikorra várható az új Warzone map indulása.

Úgy tűnik, hogy hamarosan el kell hagyjuk Verdansk vidékét a Warzone meccsek során, hiszen ha minden igaz, áprilisban a Black Ops frissítés egy teljesen új terepet hoz a játékosoknak. Amióta a Warzone 2020 márciusában megjelent a játékosok leginkább Verdanskban játszottak. Persze a Black Ops frissítésekkel megjött a Rebirth Island, de a kis méretű pálya nem helyettesítette a nagyot.

Hónapok óta tartanak a szivárgások és pletykák azzal kapcsolatban, hogy készül egy új, teljes méretű Warzone map, leginkább a Black Ops ismert pályáinak részeiből. Sokan úgy gondolják, hogy Verdansk felrobbanásának eseménye hozza el az új pályát.

A VideoGamesChronicle beszámolója szerint a 2. évad végén végre elindulnak a Verdanskban fellelhető nukleáris fegyverek, amelyek átmenetként szolgálnak majd egy új, 1980-as éveket idéző maphoz.

 

Persze a Season 2 még csak most kezdődött és rengeteg friss tartalmaz tartogat, úgy tűnik, hogy a csúcsúpontján Verdanskban nagy baj lesz: teljesen megsemmisül. A korábbi eseményekből már sejteni lehetett, hogy valamit terveznek a bombákkal.

A most már elérhető friss Battle Pass-ból tudjuk, hogy április 22-én indulhat a 3. évad.

Egyes pletykák szerint ekkor kapjuk meg a teljesen új pályát is. Ahogy elindulnak a rakéták Verdanskban, annak teljesen területe megszűnik létezni.

Miután a most megjelent hajóval a zombik is megjelentek Verdanskban, úgy tűnik, nincs más választás ennek visszaszorítására, mint a teljes megsemmisítés. A második évad alatt egyébként csak idő kérdése, hogy mennyire árasztják el a területet a zombik.

Bármennyi problémával is küzd a Warzone, úgy tűnik, igen izgalmasnak ígérkezik a következő időszak.

×