Miután ezen a héten egy igen sötét tengeren játszódó indie kalandjáték került az Epic Store ingyenes játékának palettájára, jövő héten már más műfaj érkezik.

Azok, akik kedvelik a különleges indie játékokat, jól teszik, ha behúzzák az Epic Store e heti ingyenes játékát. A Sunless Sea mindenkit egy napfény nélküli tengerre sodor, ahol igen nehéz lesz túlélni. Természetesen a játék tegnapi megjelenésével, a jövő heti ingyenes címre és fény derült.

Március 4 és 11 között a Wargame: Red Dragon lesz ingyenes.

 

A Wargame: Red Dragon egy valós-idejű stratégiai játék, melyet a Focus Home Interactive adott ki, még 2014 áprilisában. A játék közvetlen folytatása az egy évvel korábban megjelent Wargame: AirLand Battle-nek. A Red Dragonban összesen 21 nemzet és több mint 1900 egység háborúzhat egymással az irányításunk alatt. A játék alapvetően Kelet-Ázsiában játszódik, egy alternatív hidegháborúban, ahol a Szovjetunió nem omlott össze, és öt új ázsiai-csendes-óceáni frakcióval rendelkezik: Kína, Észak-Korea, Dél-Korea, Japán és az ANZAC.

A Wargame: Red Dragon a Steamen jelenleg 30 euróért kapható, ami nagyjából 10 ezer forint. A stratégiai és háborús játékok kedvelői számára tehát kihagyhatatlan ajánlat lesz.

Te játszottad régen ezt a játékot?

×