Piszkosul fiatal játékossal erősít a NAVI akadémiája.

A Natus Vincere hivatalos oldalán jelentette be, hogy akadémiájuk egy újabb játékossal lett gazdagabb. A fiókcsapat nyolcadik tagja nem más, mint Dmytro „Dem0N” Myroshnychenko, egy 13 éves ukrán tehetség Dnipro városából, akire FACEIT-en figyelt fel az egyik legnagyobb esport szervezet. A fiatalember brutális statisztikákkal rendelkezik a platformon:

2000 mérkőzés, 3300 elo, 1.31-es K/D mutató és 58%-os fejlövés arány.

 

„Egy tehetséges 13 éves srác pontosan abba a kategóriába tartozik, ahol nem rövid távon várunk hatalmas eredményeket. Örülünk, hogy Dima (Dem0N) elfogadta a kérésünket és mi támogathatjuk a profi karrierhez vezető úton. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy 16 éves korára teljes mértékben készen álljon és rettegésben tartsa majd a világ legjobb csapatait.” – nyilatkozta Alexey „xaoc” Kucherov, a Natus Vincere ügyvezető igazgatója.

A NAVI pár nappal ezelőtt jelentette be, hogy a Junior csapat ráncfelvarráson fog átesni, emiatt Gospadarov, kapacho és Topa is kikerült az aktív felállásból és jelenleg is átigazolási listán vannak. Ennek következtében már csak B1T és Aunkere szerepel a csapatban, melléjük fog érkezni három játékos az akadémiáról.

A NAVI akadémia csapata jelenleg így néz ki:

Ukraine Valeriy „⁠B1T⁠” Vakhovskiy
Russia Ilya „⁠m0NESY⁠” Osipov
Russia Eugene „⁠Aunkere⁠” Karyat
Ukraine Rodion „⁠fear⁠” Smyk
Ukraine Sergey „⁠pogor3lov⁠” Pogoryelov
Ukraine Daniil „⁠Synyx⁠” Mazur
Ukraine Daniil „⁠headtr1ck⁠” Valitov
Ukraine Dmytro „⁠Dem0N⁠” Myroshnychenko
Ukraine Amiran „⁠aMi⁠” Rehviashvili (edző)

Bízzunk benne, hogy az oBo, frozen és ropz-féle sikersztorikhoz hasonlóan, Dem0N is utat tör majd magának a profi mezőnyben! Sok sikert kívánunk neki!

https://www.facebook.com/groups/huncsgo/

×