Több problémát is felvethet majd az új fejlesztés.

A Ubisoft tavaly lecserélte a Uplay névre hallgató kliensét az új Ubisoft Connectre. Már akkor megígérte az óriáscég, hogy a következő időszakban ráfekszenek a cross-platform funkciókra. Ez nem csak azt jelenti, hogy a különböző platformon játszó játékosok egy meccsbe kerülhetnek majd, hanem azt is, hogy az eredményeink, szintünk, megszerzett tárgyaink is teljesen platformfüggetlenek lesznek majd.

Megosztó funkció lehet majd

A játék kreatív igazgatója, Jean-Baptiste Halle elárulta a PC Gamernek, hogy már aktívan dolgoznak a fenti funkciók Rainbow Six: Siege-be való implementálásán. Több előnnyel is járhat majd a dolog, ám ők is tudják, hogy bizony lesznek az újdonságnak árnyoldalai is.

A meccskeresési idő rövidülhet és olyan baráti társaság is együtt játszhat majd, akik eddig nem tudtak az eltérő platformok miatt. Ám szinte minden kétséget kizárólag előkerül majd a klasszikus billentyűzet vs. kontroller téma is, melyre nem is lehet egyértelmű választ/megoldást találni. Ti örülnétek, ha teljesen cross-platform játék lenne a Rainbow Six: Siege?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×