Olleito új csapat színeiben indul a FIFA 21 ePremier League rendezvényén. Az új klub egyébként szintén Premier League résztvevő.00

Olle ‘Ollelito’ Arbin a Team Gullit színeiben vált ismertté a FIFA közösségen belül. Most viszont az ePremier League-re készül, ráadásul egy új klubbal.

A 19 évs svéd játékos kiemelkedő tehetségnek számít a profi FIFA játékosok között. Ő volt az, aki 2020-ban a magasba emelhette a FUT Champions kupát Atalantában, s most Európa 5. legjobb Xbox játékosaként van nyilvántartva.

A fiatal tehetséget egy évvel ezelőtt igazolta le a Ninjas in Pyjamas, akikkel megnyerte a FIFA 20 Summer Cup Seriest, valamint jó eredményeket ért el az eChampions League-ben is. A FIFA 21 Global Series európai kvalifikációján második lett Xboxon, vagyis vele is biztosan találkozhatunk majd a világesemény európai fordulójában.

Hamarosan indul az ePremier League, amire természetesen Ollelitót is tárt karokkal várják. A játékos ott is lesz, ám új színekben indul. A Leeds United ajánlott neki szerződést, amit el is fogadott, így a sárga-kékeket fogja támogatni a svéd profi.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×