Új töltő képernyővel jelentkezik a What IF, amely a FIFA 21 legújabb promóciója lesz. Egyelőre kevés információnk, de összeszedtünk mindent, amit tudunk.

Holnap este egy új FIFA promóció veszi kezdetét, ami a What IF nevet kapta. Nem, itt nem a Marvel filmre kell gondolni, hanem egy új FIFA 21 kártyatípusra. Lássuk miket tudunk a lapokról.

Az új kártyadesign elég stílusos lett. Nekem nagyon bejön a dizájnja az új lapokra, de remélem a minősége is hasonló lesz, mint amennyit a csapat eltöltött a megalkotásával. Azt láthatjuk, hogy két nyíl ismét van a lapok tetején, amit a Showdown kártyák esetében már tapasztalhattunk. Tehát ezek is biztosan fejlődő lapok lesznek.

A legfrissebb információk szerint a játékosok a gólok, valamint a clean sheetek alapján fejlődnek, és az új töltőképernyő alapján 2 értékkel biztosan magasabb lesz a fejlesztett kártya.

Egyelőre nem tudjuk, hogy pontosan hány gól, vagy clean sheet kell majd, hogy egy What IF kártya fejlődjön, de holnap este 6 órakor mindent megtudunk.

Te kiket vársz a What IF promóba?

×