Henry Cavill az Instagramon mutatta be új projektjét, igen homályos módon. A rajongók persze kiderítették, mi lehet az.

Simán lehet, hogy a népszerű színész, Henry Cavill elszólta magát egy készülő új filmadaptációról, melyben részt vesz. A The Witcher sorozat sztárja nemrég az Instagramon posztolt egy képet, melyen egy szövegkönyvet fog a kezében. A képen a szöveg teljesen homályos, mivel azt szerette volna, hogy senki nem tudja meg, miről van szó.

Bár a szöveg teljesen elmosódott, a GamePressure munkatársai kiderítették, mit rejt a szöveg.

„Titkos projekt? Vagy csak egy köteg papír, véletlenszerű szavakkal … Várnod kell, hogy megtudd” – írta Henry a bejegyzésben. Úgy tűnik azonban, hogy az interneten semmi sem marad titok, így már most látni lehet, hogy mit is rejt az a titkos szöveg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Henry Cavill (@henrycavill) által megosztott bejegyzés

Az eredmény enyhén szólva is meglepő, hiszen olyan szavakat látunk a képen, mint „Cerberus”, „Reaper”, „Geth” vagy „Tali’Zorah”. Azok, akik ismerik a Mass Effect sorozatot, jól ismerik ezeket a kifejezéseket is. Cavill egy Mass Effect sorozathoz kapcsolódó szöveget tart a kezében.

A szöveg valószínűleg egy forgatókönyv, vagy egy szinopszis darabja lehet, melyet természetesen nem akartak kiadni a közönségnek. Azonban ez akár jelentheti azt is, hogy a The Witcher mellett készül még egy videojáték-adaptáció, melyben Henry Cavill is szerepet kapott. A GamePressure szerint Cavill valószínűleg a Mass Effect 3 angol Wikipedia bejegyzés szövegét olvassa.

Legyünk őszinték – nem véletlen, hogy Cavill lefotózta ezeket a papírdarabokat. Mivel a leírásban azt írta, hogy egy következő titkos projekten dolgozik, valószínűleg készül valami a Mass Effect világában. Persze az is lehet, hogy csak játszani fog vele új gamer PC-jén, vagy épp streamelésre adja a fejét.

A másik lehetőség, hogy valóban filmadaptáció készül. Erről persze egyelőre nincsenek hivatalos bejelentések.

×