Zsozéatya és a Leet büszkén mutatja be Zsozéatya hivatalos energiaitalát, az Nber Energydrinket. A csomagok összekészítése és a szállítás megkezdődött.

Hosszan tartó tervezés és várakozás után Zsozéatya és a Leet örömmel jelenti be az Nber Energydrink hivatalos megjelenését. Az új, egyedi megjelenésű energiaitalt azért hoztuk létre, hogy minden Nber megfelelő energiához jusson. A termék az előrendeléseket követően elindul a megrendelőkhöz, de természetesen több boltban is kapható.

Nber, ide szlogen nem kell – Megjelent az Nber Energydrink.

A frissítő energiaital tutti-frutti ízzel, 32 mg/100 ml koffeintartalommal, B6 vitaminnal és aminosavakkal boostolja a gamereket.

Talán mondani sem kell, hogy milyen sok Nber él a világon, aki imádja Zsozéatya műsorait, és évek óta része egy nagyszerű gamer közösségnek. Jól tudjuk azt is, hogy a streamek és videojátékokkal töltött órák során szükség van megfelelő energiára is, Zsozéatya pedig azt szeretné, ha abból mindenkinek jutna elég.

Így most, több mint egy év előkészítő munka után a Leet és Zsozéatya büszkén mutatja be energiaitalát.

Az energiaital a napokban érkezett meg raktárunkba, ám természetesen már most az ország több pontján elérhető. Az üzletekről a nberenergydrink.hu oldalon találsz részletes listát. A viszonteladók listája pedig folyamatosan bővül, így egyre több helyen veheted le a polcokról az Nber Energydrinket.

A Leet.hu Webshopja a napokban megkezdte a rendelések feldolgozását és megindult a szállítás. Ezzel kapcsolatban fontos tudni, hogy a koronavírus-járvány miatt mind a gyártás, mind a szállítás során olyan kihívásokkal néztünk szembe, melyekre mi sem számítottunk. Ezúton is szeretnénk megköszönni az óriási érdeklődést, munkatársaink gőzerővel dolgoznak a megrendelések mielőbbi teljesítésén.

Egészen hihetetlen érdeklődést tapasztalunk a Nber Energydrink iránt, amiért rettentően hálásak vagyunk, le a kalappal Zsizinátor közössége előtt!

Érdemes tudni, hogy

  • a megnövekedett rendelésszám miatt időrendi sorrendben zajlik a szállítás. A szállításról mindenki e-mail értesítést kap.
  • a futárszolgálatok kapacitása miatt előfordulhat, hogy nem azzal a logisztikai partnerrel szállítjuk ki a terméket, mint amit a rendeléskor kiválasztottak.
  • a rendelésről szóló számlát később e-mailben küldjük ki e-mailben, óvva a környezetet, illetve ezzel is meggyorsítva a szállítást.
  • az angliai rendelésekkel kapcsolatban minden megrendelővel felvesszük a kapcsolatot. A vámügyintézésért előreláthatólag 5-10 ezer forintot kell fizetni.
  • az előrendelési időszakot lezártuk. A mostantól leadott rendelések előreláthatóan március 15. után kerülnek kiszállításra.

Mindeközben Zsozéatya új NBR NRG DRNK pulcsija is előrendelhetővé vált, amely érkezése március 15-ére várható.

Köszönjük szépen a türelmet!

A Nber Energydrink összetétele:

Szívből reméljük, hogy a Leet és Zsozéatya szerelemgyermeke minden Nber kedvence lesz. A héten pedig egy nagy meglepetéssel is készülünk ennek a remek közösségnek! Ide szlogen nem kell!

https://leet.hu/termek/zsozeatya-nber-energy-drink/

×