Több újdonsággal is készülnek a fejlesztők.

Az Activision tegnap este publikálta a Cold War & Warzone Season 2 Battle Pass bemutató videóját. Szerencsére ezzel egy időben egy blogposztot is közzé tettek, ahol pár különlegesebb tárgyra külön is kitértek a fejlesztők.

 

Az árazás várhatóan ezúttal sem változik, megvehetjük 1000 CP pontért az alap változatot vagy 2400 CP kicsengetése után miénk lehet a Battle Pass Bundle. A Bundle megvásárlásával gyakorlatilag átugorjuk az első húsz szintet és máris farmolhatjuk az utána beeső tartalmakat.

A Battle Pass összesen 1300 CP pontot vissza is szolgáltat nekünk, ha teljesen kipörgetjük. Így a következő Pass-ra már nem is kell költenünk és még mindig marad 300 CP a zsebünkben.

Nézzük is a Battle Pass tartalmát!

Tier 0/1 – A nyitány

Ahogy befizettük a megfelelő összeget/pontot, máris több tartalommal gazdagodunk majd. Ezek közül a legfontosabb természetesen az új Operator, Naga lesz . Alapból a „Viper” névre hallgató uniform skinnel érkezik, de a küldetései teljesítésével megkapjuk a “Cobalt”,  “Ashen Scale”, “Crimson Code” és  “Rattlesnake” fantázianévvel ellátott kinézeteket is.

A fentin kívül az első szinten meglepnek még minket a fejlesztők egy Park Operator skinnel, egy Wellington Safari Watch-csal és természetesen az elmaradhatatlan 10% XP boost sem marad ki a felhozatalból.

Új fegyverek

A Battle Passban két új fegyvert is találunk majd. A Pay 2 Win szituációt elkerülve mindkettőt ingyenesen is megszerezhetjük majd ezúttal is.

FARA 83 Assault Rifle (Tier 15)

A fegyver különlegessége, hogy a szokásosnál nagyobb távolságokból is effektív társunk lehet majd a harcban. Gyors sebzést tudunk majd kiosztani páratlan tűzsebesség mellett. Ám természetesen ezt valahol egyensúlyozni is kell, így lassabb mozgásra és nagyobb recoilra számíthatunk a használata közben.

C10 SMG (Tier 31)

Egy átlagos SMG-hez képest ez a fegyver is nagyobb távolságokban is hatékony tud maradni, csakúgy mint a fent említett FARA 83. Tárkapacitása 34 lesz, melyhez kiváló kezelési értékek, megbízható pontosság és kellemes tűzgyorsaság társul majd.

További ingyenes tartalmak

A két fegyver mellett további ingyenes kozmetikai tárggyal kedveskedik számunkra a cég. Nézzük is a listát:

  • FARA 83 Assault Rifle: Tier 15
  • LC-10 SMG: Tier 31
  • Három War Track Packs:
    • Black Ops 2 Mixtape: Tier 44
    • Rock Pack II: Tier 72
    • Pop Rock: Tier 94
  • Glade Ripper LMG Blueprint: Tier 21
  • Dragon Idol SMG: Tier 55
  • 300 CP pont

Újdonság – Reaktív Blueprint

A Season 2 Battle Pass nagy újdonsága lesz a reaktív blueprintek bevezetése. Szerencsére nem a tulajdonságai lesznek reaktívak, hanem egy olyan textúrát kapnak ezek a fegyverek melyek valós időben reagálnak in-game eseményekre.

Vulture Exo

A 95. szinten megszerezhető Vulture Exo például különféle fényekbe fog pulzálni, ahogy egyre több játékost vagy zombit ölünk meg. A végső állapotában szinte már pirosan fog izzani az AR, alig várjuk, hogy kipróbáljuk.

Tier 100

A Battle Pass kimaxolásáért két jutalom is üti majd a markunkat. A fenti képen látható Warlorld névre hallgató Naga skin és a Poison Dart Legendary LC-10 Blueprint. A kapott extra küldetésekkel pedig további Naga jutalmakat farmolhatunk majd ki.

Nektek mennyire jön be az új Battle Pass?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

 

×