Sok izgalmas újdonságot ígér az év első State of Play eseménye.

A Sony rögtön az év elején magasabb sebességfokozatba vált, és csak úgy szórják ránk az áldást a különböző bejelentések formájában. Az egyik legérdekesebb újdonság a már rég pletykált, úgy pedig rég várt PS5 mellé tervezett második generációs PS VR headset, ami miatt bizony izgulhatunk is, hiszen korábban már alaposan megvitattuk, hogy könnyen ez a fejes lehet a VR gaming megmentője.

Aztán ott vannak játékokat érintő hírek is, a Days Gone ugyanis már nem is olyan sokára megjelenik PC-re, amit könnyen követhet majd még egy-két másik PS-exkluzív is. Kevésbé jó hír, de sokaknak talán megnyugtató, hogy a Grand Turismo 7 megjelenését 2021-ről 2022-re odázták, a fejlesztők ugyanis jobbnak látták, ha még egy kicsit tovább dolgoznak a játékon. Ugyancsak szomorú, hogy nagy eséllyel a God of War: Ragnarök sem fog tarolni idén, a nagy durranást a Sony a jövő évre tartogatná.

Aztán a Play at Home kezdeményezés is visszatér, ami még tavaly a Nathan Drake Collection és Journey párossal próbált könnyíteni a koronavírus-járvány miatt az otthon falai közé zárkózott játékosok mindennapjain. Ezúttal több óriás címet várhatunk, az elsőt pedig napokon belül tölthetjük is.

State of Play

Game Director Mathijs Jonge Provides New Insight Into Horizon Forbidden West; Set To Release In 2021 - mxdwn Games

Február 25-én, magyar idő szerint este 11-kor 10 játékkal jelentkezik a Sony bemutatója, a State of Play.

Az eseményen PS4-re és PS5-re is érkező új játékokba nyerünk mélyebb bepillantást, de hogy melyekbe, azt még jótékony homály fedi. Az szinte borítékolható, hogy a Horizon II: Forbidden West ott lesz az eseményen és ha szerencsénk van, már mozgás közben is láthatjuk ahogyan Aloy újabb, számára ismeretlen helyekre merészkedik. Aztán a következő Ratchet and Clank-ból is láthatunk majd pár új jelenetet, de több listán is láttam mint várományos a Kena: Bridge of Spirits, a Solar Ash, a Little Devil Inside, az Oddworld: Soulstorm és a Stray játékokat.

Persze az sem kizárt, hogy nem csak gameplay anyagokat és megjelenési dátumokat, hanem új bejelentésekkel is készülnek (PS VR-ra?), de ez majd csak holnap este 11-kor derül majd ki.

A State of Play-t a Sony hivatalos csatornáin: Youtube-on és Twitch-en nézhetitek élőben, de a fontosabb bejelentésekről természetesen mi is beszámolunk majd. 

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×