Jól jöhetnek, ha korlátozott hellyel rendelkezünk a telefonunkon.

A PUBG Mobile Lite az alapjáték leegyszerűsített változata, melyet a gyengébb hardverekkel felvértezett telefonokra szánt a gyártó. Ám azt kihagyták a képletből, hogy az ilyen telefonok általában nagyon korlátozott és sokszor nem is bővíthető tárhellyel rendelkeznek.  Az alábbi bejegyzésünkben 5 olyan PUBG Mobile Lite alternatívát találhatsz, melyeknek nem csak a hardverigénye barátságos, hanem 100 MB alatti helyet foglalnak el a telefonunkon.

Battle Royale: FPS Shooter

Kellemes grafikájával és leegyszerűsített játékmenetével a fiatalabb generáció is hamar rákattant a játékra. A cél természetesen itt is a túlélés. Több mint 30 fegyver közül választhatunk, az irányítás nagyon egyszerű és a meccsek sem tartanak sokáig.

>IDE< kattintva töltheted le.

Battle Royale 3D – Warrior63

A fejlesztők itt talán egy kicsit túlzásba is estek a másolást illetően, hiszen a modellek és a UI is erőteljesen hasonlít az eredeti játékra. Ám a méret itt is sokkal barátságosabb, éppenhogy, de sikerült 100 MB alatt maradni.

>IDE< kattintva töltheted le.

Royale Battle Survivor

A szabályok itt azonosak az ihletadó játékkal. Rengeteg fegyver áll a játékosok rendelkezésére, illetve itt már bizony járműveket is találunk a szigeten. Sőt, még lovagolni is lehet!

>IDE< kattintva töltheted le.

PVP Shooting Battle 2020 Online and Offline game

Legyünk őszinték, a névválasztáson nem sokat gondolkozott a fejlesztőcsapat. Az eddigiekkel ellentétben azonban teljesen Offline is játszható, internetkapcsolat nélkül is rendelkezésünkre áll 20 küldetés. Mindezt 91 MB méretbe sűrítve, kell ennél több?

>IDE< kattintva töltheted le.

Battle Destruction

Ha a Fortnite és PUBG Mobile Lite szerelemgyerekét kerested, akkor meg is találtad. A játékban található 1v1 játékmód is a klasszikus battle royale küzdelmek mellett. Már több mint 5 millió letöltés felett jár a Google Play áruházában.

>IDE< kattintva töltheted le.

Ti kipróbáltátok már valamelyiket korábban?

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×