Van egy erős tippünk a sikerességét illetően.

Egy játékkonzol fejlesztése nem leányálom, még a végtelen pénzel megtömött hírességeknek sem. 2018-ban az amerikai rapper, Soulja Boy úgy döntött, hogy mégis megpróbálkozik a dologgal. Ám eléggé nagy bukás lett a gyakorlatilag SouljaGame-re átmatricázott filléres AliExpress-es emulátorból.

A dologhoz az is hozzájárult, hogy a konzolon rengeteg jogvédett Nintendo ROM kapott helyet. Természetesen így alapból halálra volt ítélve a dolog, máig nem érti senki sem ezt az érthetetlen próbálkozást.

Nos, úgy tűnik a zenész ismét tesz egy próbát!

Pár napja jelent meg Twitteren a bejegyzés, mely a SouljaGame konzol megújult Twitter profiljára mutat. Akár még lelkesek is lehetnénk a konzol iránt, ha nem láthatnánk róla képeket Instagramon.

Az „úttörő” konzol

Bizony, jól látjátok. Ezúttal is egy olcsó, kínai csodáról van szó. Különösen vicces az egészben, hogy bár a konzol maga az Xbox One designját próbálja leutánozni, addig a kontroller inkább a Sony DualShock vezérlőire hajaz. Azt hiszem a fenti információk ismeretében nem lesz nehéz megjósolni, mennyire (nem) lesz sikeres a SouljaGame konzol.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×