A mobiljáték kínai változatának felvétele bemutatja az Among Us ihletésű játékmód érkezését a Call of Duty franchise-ba…

Az Among Us eléggé meglepte a videojáték-ipart az elmúlt évben, miután a játék hirtelen óriási sikereket ért el. Az Among Us nem csak sorra döntötte meg a rekordokat, de a Discord alkalmazás sikerét is tovább növelte. Természetesen nem lepődünk meg azon, hogy a népszerűségre más is szeretne felülni, ám arra talán kevesen gondoltak, hogy pont a Call of Duty teszi majd ezt.

A Call of Duty: Mobile úgy tűnik, Among Us játékmódot kap.

A népszerű mobiljáték kínai változatának egy-egy felvétele nemrég jelent meg a neten, mely egy úgynevezett Werewolf játékmódot mutat be. Itt 12 játékos kerül egy meccsbe Meltdown központjában. Rövid visszaszámlálás után mindenki szabadon jöhet-mehet, erőforrásokat gyűjthet. Ezeknek az erőforrásoknak aztán több szempontból is hasznuk lesz, például a fegyverek tekintetében, illetve a feladatok elvégzésében. Persze itt is lesznek gyilkosok, akiknek a feladata mások kivégzése. Ezt követően a játékosok összegyűlnek a spawn ponton, hogy megvitassák a kört. Ismerős, igaz?

 

Nem véletlenül, hiszen a játékmenet teljesen ugyanaz, mint az Among Us esetében, csak éppen itt a CoD világában találjuk magunkat. A gyilkosság után itt is idő van arra, hogy bizonyítsuk ártatlanságunkat, vagy rossz helyzetbe hozzunk másokat. A vita végén ugyanúgy szavazni lehet.

Az Among Us-hoz képest talán annyiban más a CoD: Mobile változat, hogy fegyverek széles választékát kínálja. Ettől függetlenül persze a játékmenet ugyanaz.

A játékmód egyelőre csak a Call of Duty: Mobile kínai változatában érhető el. Valószínűleg arra, hogy mindenhol megjelenjen, még hónapokat várni kell.

https://www.facebook.com/groups/codmobilhungary/

×