Úgy tűnik, végülis lesz a Modern Warfare-nek 7. évada, ráadásul a friss szivárgások rengeteg új tartalmat tártak fel. Jön úgy pálya, Warzone-ban is elérhető fegyverek…

Annak ellenére, hogy a 2019-es Modern Warfare tavaly szeptember 28-án kapta meg az utolsó nagy tartalomfrissítést, úgy tűnik, mégis lesz 7. évad. Legalábbis jön pár újdonság a játékba, amire talán nem számítottunk. Mivel a Black Ops Cold War megjelenésével a Treyarch átvette a Warzone tartalomfrissítéseit is, így a Modern Warfare helyzete a levegőben lógott, és úgy tűnt véget ér.

Hosszú hónapok után azonban úgy tűnik, jön végre egy új Modern Warfare évad.

Rengeteg spekuláció után nemrég egy fejlesztő is megerősítették, hogy friss tartalmakkal készülnek a Modern Warfare-be. Bár a fejlesztő nem árult el részleteket, szivárgásokból már számos újdonságra fény derült. Nézzük, mit tudunk eddig.

Új Modern Warfare operátor-csomagok: Soap & Sparks

Soap bundle

A készülő tartalomfrissítés két új operátort hoz a játékba. Mindkettőt látták már az adatbányászok a fájlok között, és úgy tűnik, végre megérkeznek. Soap MacTavish, üdv a fedélzeten.

Sparks Operator bundle

Négy új multiplayer pálya várható

Ha minden igaz, friss pályákból is lehet majd válogatni, amiből néggyel is készülnek a fejlesztők. Ezek közül kettőt hagyományos 6v6 játékmenetre terveztek, míg a másik kettőt Gunfightra. Ezek az Al Raab Airbase, a Killhouse (a 2007-es pálya felújított változata), valamint jön a Townhouse és a Drainage.

Killhouse

Három új fegyver

Sykov pistol

Természetesen friss fegyverek is érkeznek a játékba, melyek mind a Modern Warfare-ben, mind a Warzone-ban elérhetők lesznek. Mindháromról hallottunk már szivárgásokból, de végre megérkezhetnek. Az egyik lehet a Sykov pisztoly, a másik a CX-9 SMG, illetve a Raal MG.

CX-9 SMG

Mikor jelenik meg a Modern Warfare 7. évada?

Bár láthatóan nagyon sok infó szivárgott ki a tartalomról, sajnos a megjelenés pontos dátumát egyelőre nem lehet tudni. A TheGamingRevolution szerint március 11-én jelennek meg a friss tartalmak.

Te örülsz a Modern Warfare frissítéseinek?

 

×