A Redditen megjelent videóból kiderül, hogy hatalmas problémát jelentő bug sújtja a játékot.

Néhány napja érkezett az új frissítés, mely magával hozott egy szuper játékmódot is, ahol különböző szinteket kell teljesítenünk és igazán szórakoztató módon dobta fel a játékot. Ám úgy tűnik, hogy nem csak szórakozást hozott magával az update, hanem egy szörnyű bugot is.

Az ‘EuphoriaJustice’ becenevű Reddit felhasználó nemrégiben közzétett egy videót, melyben láthatjuk, hogy az Ascent mapon helyet kapó kompetitív meccsen először is nem tudta felvenni a földről a fegyvert, hogy lecserélhesse a sajátját. Ez már önmagában is idegőrlő, de ekkor jött a feketeleves: nem tudta használni egyik képességét sem.

Később kiderült, hogy senki sem tudta használni, nem csak Ő és nem csak Sage.

Íme a videó:

Game breaking sage ultimate glitch! Riot this needs a fix
byu/EuphoriaJustice inVALORANT

Számos kommentelő megerősítette, hogy bizony ez velük is megtörtént és nem értették, azt hitték csak náluk van valamilyen jellegű probléma. Nos, nem, ez egy mindenkit érintő probléma, ami azért is érdekes, mert általában csak egy-egy ügynököt vagy fegyvert szoktak érinteni a bugok. A felháborodás amit keltett, teljesen jogos, ám érthető is, hogy nehéz ennyi mindent kézben tartani a fejlesztőknek.

Comment
byu/EuphoriaJustice from discussion
inVALORANT

Reméljük, hogy a Riot Games minél hamarabb orvosolja a problémát, melyről cikkünk írásakor még nem adtak visszajelzést. 

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/valoranthun/

×