A Ubisoft máris villantott egy Jill Valentine skint Zofia számára, sőt még Rick és Morty event is jöhet a Rainbow Six Siege 6. évében.

Az utóbbi időben a különböző játékok egyre több esetben osztják meg világukat, karaktereiket. Elég csak a Fortnite-ra gondolni, ahol az elmúlt években rengeteg Marvel karakter fordult meg. Persze a Ubisoft játékaitól sem áll távol a crossover jelenség, nemrég például a The Division 2-be került be pár Resident Evil skin.

Ami a Rainbow Six: Siege világát illeti, eddig viszonylag kevés hasonló crossover volt, hacsak nem vesszük ide a Lara Croft skint, vagy a Ubisoft saját Sam Fisher karakterét, aki Zeroként kapott helyet a játékban.

A játék 6. évadát bemutató közvetítés során az R6 fejlesztői elmondták: a jövőben egyre több partnerséget szeretnének létrehozni a játékban. Így a Capcomnak köszönhetően jön egy Resident Evil skin, mely során

Zofia Jill Valentine klasszikus, 1996-os kommandós bőrébe bújhat.

A Capcom Resident Evil sorozata egyébként idén ünnepli 25. évfordulóját, így a The Division 2 után nem meglepő, hogy a Siege-be is érkezik egy skin.

 

Rick és Morty?

Ami a Rick és Morty crossovert illeti, az animációs sorozattal kapcsolatban nem sokat árultak el a fejlesztők, így egyelőre nem sejtjük, hogy ezt hogy szeretnék megvalósítani. Korábban az egyetlen igaz crossover esemény a Money Heist volt, amihez sok új skin és egy játékmód érkezett. Lehet, hogy a Rick és Morty esemény alatt vicces skinek érkeznek, valamilyen agyzsibbasztó játékmóddal. Természetesen a játékba további elite skinek is várhatók.

Ha nem láttad volna a műsort, érdemes végignézni, hiszen rengeteg érdekes infót tartogat. A Rainbow Six: Siege 6. évéről pedig a napokban egyre több újdonsággal szolgál majd a Ubisoft.

×