A Valheim egy pillanat alatt ledarálta a Steamet, s most a platform egyik legsikeresebb címeként van nyilvántartva. A napokban újabb rekordot döntött.

Egyik pillanatról a másikra megjelent egy Early Access játék a Steamen, ami azóta is töretlenül dominál. Ez volt a Valheim, a viking korban játszódó szerepjáték. A sandbox lehetőségekkel teletűzdelt anyag hirtelen a streamerek nagy kedvence lett, így a Twitch és egyéb videómegosztó platformok relatíve gyorsan felkarolták. Így a híre is gyorsan terjedt a címnek, a játékosok száma pedig ugrásszerűen nőtt.

Olyannyira, hogy ismét játékosrekordot döntött a Valheim, a Steam Charts adatai szerint már volt olyan időszak, amikor egy időben 498,478 felhasználó rohangált a játék világában.

Ez egy őrületesen magas szám. A PUBG volt korábban a Steam egyik nagykutyája, viszont a híres Battle Royale-nak is több hónapba telt, mire elért egy ehhez hasonló számot. A Valheim tehát igazán jó úton halad, hogy legendás játékként tekintsünk majd vissza rá a jövőben.

“Chewie, we’re home.” / I present you the Millennium Longboat. (test build) from valheim

Persze mindezt nemcsak a streamereknek és a hype-nak, hanem a temérdek lehetőségnek is köszönheti a játék. Ahogy korábban említettem, sok esetben csak a kreativitásunk szab határt nekünk a játékban. Egy nagy Star Wars rajongó például elkészítette fából a Millenium Falcon másolatát, ezzel lenyűgözve az internetezők felét.

Le a kalappal!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×