A Twitch Prime előfizetők ismét ingyenes pakkot húzhatnak be, ha a fiókjukat összekötik a twitch felhasználójukkal. Kinek mi esett?

Tartalommentes hétfői estét zárunk kedves FIFA fanok. Semmi izgalmas SBC nem érkezett, viszont kaptunk új csomagot, ha Twitch Prime előfizetők vagyunk.

A Twitch Prime az Amazon gaming előfizetése, ahol havonta különböző jutalmakra tehetünk szert többféle játékban, köztük FIFA-ban is. Ha van Amazon előfizetésünk, akkor szimplán csak be kell lépnünk a Twitch felhasználónkba, összekötni az Amazon fiókunkkal és máris egy érvényes Twitch Prime előfizetés büszke tulajdonosai leszünk. A Twitch Prime egy ingyenes feliratkozást és rengeteg ingame jutalmat rejt, így ha a FIFA mellett más játékokat is játszunk, akkor ahhoz is szerezhetünk extrákat.

Ha van előfizetésetek, akkor szimplán lépjetek fel a Twitch oldalára és nyomjatok rá a claim gombra. Ezután, ha bejelentkeztek a FUT-ba, akkor ott is az új csomag. Reméljük legalább egy magas értékű fodderrel gazdagodtok, ami jó lesz egy icon SBC-be akár.

Nektek kit sikerült bontani az ingyenes csomagból?

×