Az alkotók egy újabb koronavírus-járvány különkiadással hangolnák a nézőket a South Park 24. évadára.

Matt Stone és Tray Parker mostanság igencsak szívhatják a fogukat, hiszen az általuk 1997-ben kifundált South Park legelemibb része, hogy folyamatosan a világ aktuális történéseire reagál kiparodizálva azt, csakhogy egy éve alig történik valami a jelenleg is zajló pandémia miatt.

Az alkotópárosnak már tavaly is problémát okozott a járvány, akkor húzták elő a koronavírus különkiadást, ezzel is oldva kicsit a közhangulaton és a 24. évadra való várakozáson. Ez a 2020-as amerikai események ismeretében még csak elég volt egy 1 órás epizódra, azóta viszont – ha lehet ilyet mondani – semmi kifigurázandó nem történt a világban.

Történés és „ötlethiány” miatt Stone és Parker úgy döntöttek, hogy egy újabb 1 órás koronavírus speciallal kezdik az évet.

A South ParQ The Vaccination Special című maratoni rész március 10-én debütál a Comedy Centralon – a magyar premierről sajnos még nincsenek információink. A történet nem meglepő módon az oltás körül bonyolódik majd, vélhetőleg komoly oltásellenes paródiával, de biztosra vehető, hogy kiemelt szerepe lesz a kínai és orosz vakcináknak, az összeesküvés-elméleteknek és a járvány következményeinek is.

Remélhetőleg a tényleges 24. évad is hamarosan, de legalább még idén megérkezik majd.

https://www.youtube.com/watch?v=HreDhYZq9F0&feature=emb_title

 

A South Park összes eddigi évada megtalálható a Netflixen, illetve a Magyarországon még nem elérhető HBO Max-on.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×