Az NGES versenyek egyik alappilére sem maradhat ki a buliból.

Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség (NGES) február 12-én jelentette be, hogy harmadjára is megrendezi a Stay & Play Gamer Cup nevű versenysorozatot, ami ezúttal nyolc játékkal és 700 ezer forint összdíjazással csalogatja a játékosokat. Sőt, ezen a hétvégén két játékban már győztest is hirdetnek, hiszen

szombaton a Mortal Kombat, vasárnap pedig a Rocket League torna kerül megrendezésre.

Második hétvége – Időpontok és díjazás

A harmadik szezon 2021. február 20-tól március 14-ig tart, így minden hétvégére két verseny jut. A második hétvége felállása a következő:

  • február 27. (szombat): Counter-Strike: Global Offensive – 100 000 FT összdíjazás
  • február 28. (vasárnap): Rainbow Six Siege – 100 000 FT összdíjazás

A Counter-Strike: Global Offensive verseny beharangozóját, illetve minden ahhoz kapcsolódó további információt ebben a cikkünkben találhattok meg.

R6S verseny

A felhozatalból természetesen a Rainbow Six: Siege sem hiányozhatott, ami az NGES versenysorozatának első, illetve második felvonásán is a repertoár része volt. Ráadásul a Ubisoft játéka iránt komoly érdeklődés mutatkozott, hiszen a két korábbi tornán 31, illetve 52 csapat jelentkezett. Érdekesség, hogy egyaránt Salamander vs. WiLD Multigaming döntőt rendeztek, melyek mindegyikét a Salamander tudta megnyerni.

Jelentkezés

Regisztrálni minden játékban az indulás előtti napig lehet (ehhez teljes körű útmutatót ebben a cikkben találtok), így tehát a Rainbow Six: Siege tornára február 27-ig várják a jelentkezéseket. A nevezés a korábbiakhoz hasonlóan most is ingyenes, amit ezen a linken tudtok megtenni.

További információk

Az eseményen korhatár is van, így a Rainbow Six: Siege versenyre csak 16 éven felüliek jelentkezhetnek. Emellett a szervezők minden 18 éven aluli nevezőtől várnak egy szülő által kitöltött hozzájáruló nyilatkozatot, amelyet az [email protected] email címre kell elküldeni.

Egy játékos regisztrációja akkor számít teljes értékűnek, amikor kitöltötte a jelentkezési ívet, regisztrált az adott játék versenyplatformján (jelen esetben: Battlefy) és szükség esetén a szülői beleegyező nyilatkozatot is elküldte.

Közvetítés

A Rainbow Six Siege versenyt a közösség két jól ismert alakja, Szabó „StriKe” Roland és Németh „F4uw” Dániel fogja közvetíteni, mégpedig a Leet Esport Twitch-csatornáján. Ott találkozunk!

Továbbá érdemes szemügyre venni a Nemzeti Gaming és Esport Sportági Szövetség Facebook és Instagram oldalát, illetve javasolt csatlakozni az NGES Discord szerverére is! A versenyhez sok sikert és jó szórakozást kívánunk!

×