Nagyon sokan Toni Kroos Flashback lapját vártuk ma este. Helyette azonban egy újabb Showdown SBC érkezett, ahol ezúttal BL meccsre tippelhetünk.

A tegnapi napon egy érdekes kártya bukkant fel a futbin rendszerébe. Egy Toni Kroos Flashback lapot láthatunk, amit nagyon sokan ma este vártak. Helyette azonban egy Showdown érkezett egyenesen a BL-ből.

Ezúttal nem a bajnokságokból, hanem a Bajnokok Ligájából kell győztest választanunk. A Manchester City és a Gladbach jövő héten vív meg egymással, és most mi is megtippelhetjük a mérkőzés kimenetelét. Az egyik oldalon Hermannt választhatjuk, míg a másik oldalon Zinchenko lapja kirakható. Hermann nagyjából 150 ezer zsetonba kerül, míg az ukrán 320 ezerbe, tehát több mint duplája. Őszintén végignézve a lapokat egyik se fogott meg igazán.  Zinchenkot leginkább Adama Traoréhoz hasonlítanám, és a párharc esélyesének egyértelműen a City-t mondanám. Őszintén szerintem, ha még 87-es is lesz pár hét után kikerülne a csapatokból, mert érkezne valaki a helyére.

Én ezeket az SBC-ket kihagyom, de ha ti megcsináltátok írjátok le a véleményeiteket a kommentek közé. Reméljük Toni Kroos nem tűnik el a föld színéről, mint anno Gabriel Jesus, vagy De Rossi. Ez a lap igazán érdekesnek tűnik, és ha egy megfelelő árcédulát biggyesztenek rá én biztosan kirakom.

Szerintetek milyen áron kéne Kroosnak megjelennie?

https://www.facebook.com/groups/fifaultimatehungary

×