A World of Warcraft széria egy újabb klasszikus változattal lesz gazdagabb.

Az idei Blizzcon első jelentős közleményére már korábban sor került, hiszen a Blizzard Entertainment bejelentette a Blizzard Arcade Collection érkezését. Ez egy olyan retró gyűjtemény, amely három játékot foglal magába, ezek a The Lost Vikings, a Rock ‘n Roll Racing és a Blackthorne. Nem sokkal később pedig újabb örömhírrel szolgáltak, legalábbis a nosztalgikus játékosok számára biztosan!

Jön a WoW Classic folytatása, mégpedig az első kiegészítővel, a The Burning Crusade-del!

 

Ahogy a Blizzard Arcade Collection érkezését, úgy a WoW Classic sorozatának folytatását is kiszivárogtatták korábban, ráadásul az előzetes információk meglehetősen pontosnak bizonyultak. Ennek megfelelően a The Burning Crusade klasszikus változata még 2021-ben megjelenik és minden játékos számára elérhető lesz, aki World of Warcraft előfizetéssel rendelkezik.

A váltás nem lesz kötelező, tehát aki szeretne az nyugodtan maradhat a World of Warcraft Classic szerverein. Természetesen minden főbb eseményt átélhetünk újra, így például a Dark Portal és a Black Temple is megnyitja kapuit. Erről és számos további eventről tanúskodik a fenti trailer is, ami eléggé ütős lett, mindenképpen lessétek meg!

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×