A tegnapi BlizzCon bejelentés után született egy teória, miszerint akár Elon Musk is benne lehet valamilyen formában az Overwatch 2-ben.

Bár az Overwatch 2-t még 2019-ben jelentették be, és a jelenleg zajló BlizzConon valószínűleg sok újdonságot megtudhatunk róla, még mindig nincs hivatalos megjelenési dátum. Egyelőre annyit tudunk, hogy a játék 2022-ben érkezik, és lesz PvP és PvE mód is. Jeff Kaplan rendező pedig szeretné a két játék világát valahogyan összekötni. A tegnapi Blizzconon kiderült az is, hogy rengeteg újdonság várja a játékosokat, köztük teljesen új pályák.

Ezek kapcsán született egy teória, hogy Elon Musk vagy egyik ötlete is része lesz az Overwatch 2-nek.

A játékban az összes eddig létezett pálya kibővül, hogy az Overwatch 2 kampánya tökéletes legyen. Közöttük persze helyet kap az új Rome és New York City pálya is. A Forbes közben rámutatott valami „apróságra” a New York-i térképen, amire mindenki összeráncolhatja a homlokát.

Ne feledjük el, hogy a játék a 2070-es években játszódik. A Grand Central Stationön pedig egy futurisztikus közlekedési lehetőség, a „Luxury Hyperloop” is helyett kapott. Ez nem csak a chicagói pályára utal, hanem azt is jelentheti, hogy Elon Musk benne lehet az Overwatch-ban. Valamilyen alakban vagy formában.

Hét évvel ezelőtt ugyanis Musk közzétett egy technikai cikket, mely a Hyperloop működését taglalja. Ez egy csőszerű vonatközlekedési rendszer, melynek elég futurisztikus stílusa van. Musk nyílt forráskódú dizájnként jelentette be a Hyperloopot, néhány cég pedig el is gondolkodott a megvalósításán. Lehetséges, hogy a 2070-es években, az Overwatch 2-ben ez már valóság.

Hyperloop

Természetesen a Hyperloop bevezetése a játékba valószínűleg egy poén Elon Musk és a fejlesztők között, amivel sikerül kicsit felborzolni a rajongókat. Az viszont biztos, hogy Elon Musk mostanában elég sok helyen megjelenik. Mit tud ez a fickó?

×