A tavaly elmaradt Blizzcon után idén a Blizzard úgy döntött, 100%-ig online formára ülteti át az évente megrendezett nagy konferenciáját. Nézd velünk élőben, magyar kommentárral!

Ha azért kattintottál, mert nézni akarod a Blizzcon streamünket, akkor itt követheted, ha nem teljesen érted, miről van szó, lejjebb kicsit kifejtjük, miről is van szó.

 

Szóval mi ez az egész?

A Blizzcon-t a névadó Blizzard 2005 óta rendezi meg minden évben. Ez a cég nagy konferenciája, ahol elhangzik az összes fontos bejelentés a cég mindenféle sorozatairól. Tehát itt derül ki az összes új World of Warcraft, Diablo, Overwatch, Hearthstone újdonság, itt mutatják be először az új előzeteseket, és úgy általában itt szembesülhetünk azzal, mi várható a következő évben a cég háza táján.

2020 volt az első év, hogy a cég végül lemondta a rendezvényt – hadd ne kelljen most itt elmagyaráznom, miért… Épp ezért most idén egyfelől korábbra is hozták a rendezvényt (alapból ősz végén szokott lenni), és 100%-ig online nézhetővé tették – ezzel együtt ingyenessé is. Számos nyelven feliratozzák a közvetítést, ám ezek között a magyar nem kapott helyet, úgyhogy Boldizsár és Dani megpróbálja nektek élőben közvetíteni, mi történik.

Mire lehet számítani?

Ugyebár a legutóbbi, 2019-es Blizzcon volt a Diablo IV és az Overwatch 2 bejelentésének színtere, de persze itt láttuk először a Shadowlands előzetest is. Ez mondjuk azt is jelenti, hogy még egyszer ilyen hatalmas meglepetésekkel valószínűleg nem készülnek idén. Ettől függetlenül számíthatunk új gameplay trailerekre, részletesebb infókra, sőt, talán még megjelenési dátumokat is idén tudunk majd meg. Ha a pletykáknak hinni lehet, talán még egy Diablo 2 remake bejelentéséről is szó lehet ma este.

Meddig tart ez az egész?

Mi már 22:00-kor elindítjuk a streamet, és kicsit hangolódunk majd a tényleges eseményre, ami 23:00-kor kezdődik. Ez a nyitóceremónia, az a 2-2,5 órás közvetítés, ahol az összes fontos bejelentés történik. Utána még egész éjjel reggelig fognak menni a közvetítések több különböző csatornán, mi ezt a nyitóceremóniát fogjuk nézni, és utána még kb. 1:00 óráig beszélgetünk a látottakról.

A lényeg, hogy tartsatok velünk, és óvatosan, de üljünk fel kicsit a hypevonatra!

Ha tetszik a közvetítés, jelezd ezt felénk egy lájkkal, és ne felejts el feliratkozni a csatornánkra, hogy ne maradj le a további videókról és streamekről sem!

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×