Ha nem tudod mivel töltsd a hétvégét, akkor a NeocoreGames remeke csak rád vár.

A veterán Xboxos játékosok bizonyára már megszokták, hogy a Microsoft alkalomadtán teljes hétvégékre ingyenessé tesz egy-két játékot, hogy ezzel is ösztönözze a játékosokat azok kipróbálására – meg persze a vásárlásra is. Mekkora szerencse, hogy erre a pár napra még jól le is akciózzák ezeket a címeket, csakhogy teljes legyen a gamer mézesmadzag.

Most viszont a magyar játékosok szíve dobbanhat nagyot, hiszen az utóbbi évek egyik, ha nem a legjobb hazai játékát nyüstölhetjük vasárnapig bezárólag teljesen ingyen.

Ez a játék nem más, mint a Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr, ami a budapesti NeocoreGames műhelyéből gurult ki még 2018-ban.

 

Az Inquisitor – Martyr leginkább a Diablo-féle ARPG-k kedvelőinek nyújthat önfeledt szórakozást – nekik viszont garantáltan, de mivel most teljesen ingyen kipróbálható, azoknak is ajánlott tenni vele egy próbát, akik csak szemezgetnek az ARPG műfajával.

Noha a játék nem tökéletes, nagyon könnyen el lehet veszni benne. A magyar srácok elképesztő munkát végeztek, ami nem csak a szórakozási faktoron, az óriási nyílt világon, vagy a irdatlan sok szétcsapható kreatúrán, hanem a grafikán is tetten érhető. Jelenleg ugyanis az egyik legmutatósabb akció-szerepjáték a piacon. A megjelenést követően hihetetlen mennyiségű tartalommal szórták meg, az amúgy sem szegényes kalandot, szóval akit sikerül majd meggyőznie a vásárról, azok kössék fel a gatyát, mert nem lesz egy rövid menet.

A Warhammer 40K: Inquisitor – Martyr összes kiadása rendkívül olcsó, a Standard Edition 2085 ft, az Imperium Edition 2865 ft, a minden létező extrát tartalmazó Complete Collection pedig 4880 magyar forintba kerül csupán.

A játékot a Xboxon a Free Play Days szekcióból tudjátok letölteni.

A NeocoreGames egyébként már javában dolgozik a következő játékán, ami a sikereiknek 2009-ben megágyazó King Arthur folytatása lesz.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×