Jó munkát végeztek a cég mérnökei.

Ahogy azt tegnap olvashattátok nálunk, az NVIDIA két újdonságot is bejelentett a bányászással kapcsolatban. Egyrészt az RTX 3060 kártyák képesek lesznek detektálni, ha valaki Ethereum kinyerésére használja őket. Illetve beindítanak egy új termékvonalat is, melyekben dedikált bányászkártyák kapnak helyett. Így mind a két fél elégedett lehet majd.

 

 

CryptoLeo valamilyen úton-módon a megjelenés előtt bő egy héttel már megvásárolta az NVIDIA új kártyáját. Állítása alapján az eladó akitől vette, körülbelül 800 dollárt kért el a portékáért (-bőven az eredeti ár felett adta-) és még így is pillanatok alatt elkapkodták tőle.

Gyorsan bezuhant az RTX 3060 hashrate

Gondolta gyorsan kipróbálja, hogy valóban feltűnik-e a kártyának, ha valóban bányászásra adná a fejét. A gyorsteszt tökéletesen megmutatta, hogy a kártya teljesítménye pár perc alatt a 41.5 MH/s hashrate-ről 26-24 MH/s-es tartományba esett vissza. Úgy tűnik, valóban jó munkát végeztek az NVIDIA mérnökei. Ráadásul driver híján nagy eséllyel a VGA BIOS-ában kapott helyet a felismerő algoritmus, így egy fokkal nehezebb lesz majd kijátszani.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×