Mehetünk vissza a kilencvenes évek elejére!

Még délután írtunk arról, hogy magyar idő szerint péntek este 23:00-kor elstartol az idei Blizzcon, a Blizzard évente visszatérő nagy konferenciája, amely ezúttal 100%-ban online formában zajlik. A nyitóceremónia jelenleg is tart (magyar kommentárral a Leet Youtube-csatornáján), ám az első nagy bejelentésre már sor is került.

Beindul a nosztalgiavonat, hiszen érkezik a Blizzard Arcade Collection!

 

Azt már korábban is pedzegették, hogy jöhet egy kollekció, amely magába foglal több old school címet, mostanra pedig be is bizonyosodott. A gyűjtemény három játékot tartalmaz, ezek név szerint az 1992-es The Lost Vikings, az 1993-as Rock ‘n Roll Racing és az 1994-es Blackthorne. Összességében elmondhatjuk, hogy a cégnél – a Warcraft, a Starcraft és a Diablo-sorozat ráncfelvarrása mellett – azért a nosztalgia kedvelőire is odafigyelnek.

A Blizzard Arcade Collection minden főbb platformra, így PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switch-re is érkezik. A PC-s verzió a Battle.net-en kliensen keresztül lesz elérhető, mégpedig a Blizzard Celebration Pack részeként, amely konzolra valamivel később, egy-egy bundle formájában fog megérkezni.

https://leet.hu/?s=%22Xiaomi%22+%22Redmi%22+%221More%22+%22YEELIGHT%22&post_type=product

×